Monday, December 18, 2006

The Birthday Party!

El dimecres 13 de desembre va ser el meu aniversari, bé, vosaltres ja ho sabeu, no diré quants en van caure que a partir d'ara ja s'ha d'anar ocultant l'edat...M'hagués agradat fer una celebració, però com que a l'endemà tenia l'observació de la directora a les 9 del matí, vaig decidir que era millor fer-ho aquest dissabte. El dijous com sempre haviem quedat per anar a fer-nos algo al In-Laws, l'únic lloc que sembla més o menys acceptable a Gurnee. Vam quedar a les 7, però abans haviem dit d'anar a veure una pel·li a casa de Mónica. Com sempre vaig arribar un poc tard, estava parlant en ma tia Maria, el meu cosí i la meua cosina per telèfon quan Mónica em va telefonar dient que estaven esperant-me. Quan vaig arribar, va baixar a obrir-me la porta de sa casa i quan vam pujar estava la llum apagada i molt de silènci...de sobte...comencen a disparar una montonada de flash de càmeres i tots van dir SORPRESA!!!! i allà estaven tots...al menys 25 persones per felicitar-me....Què vergonya vaig passar!!! Moltes gràcies a tots vosaltres...mai havia tingut un aniversari tant multitudinari!!!! Em van regalar moltes coses, una pel·li, un mug amb xocolates, gels i cosetes per al cos i el bany i.....un rellotge d'Armani!!!! Se'n heu passat!!!! Gracias por estar ahí todos los de Waukegan y organizar todo tan bién. Gràcies a Anna, Llorca, Paco, Ces, Amàlia, Josmar, Yolanda i la family!!!




11 comments:

Anonymous said...

Hasta las rubias se merecen celebrar su cumple...
hay que ver...
Me alegro de que te gustara la sorpresa, aunque me lo pagues con esas fotos!!!!! te debo una.
C U tomorrow.
Little finguer SDF

Mila said...

Hey Sticky fingers with chocolate!!ñami, ñami!! Te das cuenta que hemos pasado de little fingers a sticky ones? je, je, je...Si és que James da para mucho!Tu siempre estás bien en las fotos, un poco de porno siempre anima un poco!!!
DF waiting for luggage...I already bought a new suitcase in case...!You never know!!!

Anonymous said...

Igualet que a un curt de Hitchcock on al final el que acomplia anys va morir d'un atac al cor ... coses del blanc-i-negre ... És curiós però per Bocairent damunt de ser el teu aniversari van tots els "compañeros" buscant la "gorrà" i si damunt es tres dies després de festes ...
Per cert i a mode de "deformació professional" veges si posa "swiss made" al rellotge, la carcassa és el de menys, el més important és la maquinària!

Mila said...

El rellotge crec que és bó, je, je, je...encara que ja saps que els xinesos fan meravelles, fan còpies millors que els originals, al menys a Hong Kong les còpies de tot eren espectaculars. Ja saps que a Boca millor no dir que és el teu aniversari, gorrons hi ha a molts llocs...

Anonymous said...

Me encantan los cumples!!! Yo lo celebro siempre, cumpla los q cumpla... y cuantos + mejor, señal q todo va bien!!! A los 30 monté fiestecilla y espera q lleguen los 35 q ese festival va a ser gordo!!! aunq aunq quedan un par de años... así tú ya estarás aqui.
Bueno bonica, un besete.

Anonymous said...

Quin nivell!! Enrere han quedat les banderetes de colors i el sofà de cuadres del carrer del Treball (ja era hora).

Quins temps...quan encara érem teenagers...

Mila said...

Què fort! Ja no me'n recordava de les banderetes de colors...del sofà sí, a València encara tenia la meteixa funda d sofà, per trobar-me com a casa, després de tant d'any!! Llorca, espere estar ahí per poder celebrar el teu aniversari...i el meu...

Anonymous said...

Hey hottie finguers!!!
are you ready for our trip to warmer lands? I can't wait!!!
I've seen the pictures at In-laws web site. No comments!!
C U tomorrow. Keep smiling...
SDF (pero Super S)

Anonymous said...

I can't wait either, hottie fingers and hottie chicks!!! maybe someone is getting a bonus from his job and...may visit the Sates!! Please, no luggage is required for the occasion all the goodies will be provided in the final destination!
SDF back on the road again!

Anonymous said...

What kind of goodies? Does it include chocolate? because I love sticky finguer(s)... well, if I think about it, I prefer hottie little finguers.
Do you have your luggage ready? I don't have mine yet!!! My rent-a-husband doesn't allow me to use the washer machine. Do you think the bikini is going to be enough to be lying in the sun with a cold beer? I have to look for something to keep myself warm...

Anonymous said...

I have heard that topless is not allowed here...good we are already tanned & burnt! I'm still waiting for the dryer...and then I have to pack my "luggage!"