Wednesday, February 06, 2008

Un gran amic: Paco, Alferes 2009

No podia deixar de publicar aquesta notícia i és que Paco, el meu amic Paco, ha agafat la banda d'alferes dels Suavos aquesta vesprada, dia 5 de febrer. No sabeu com m'alegre per ell. Paco és una persona que viu la festa com ningú, ha sigut membre de la Junta durant molts anys, està totalment compromés amb l'organització Pro-Monestir de les monges Agustines, al bàsquet Bocairent i no sé en quantes altres coses. Ell no dubta canviar el seu temps lliure per fer coses per al poble de Bocairent i per als seus amics i amigues. No em canse de dir-te que una de les coses que més trobe a faltar des de que estic als Estats Units és estar amb vosaltres...mai m'heu fallat com amics, tú i la Llorca heu estat continuament en comunicació amb mí, des de resultats de fútbol a cròniques de dissabte per la nit...a els nostres xats habituals de divendres per la vesprada...
L'any passat em vas fer plorar quan vaig llegir el discurs que havies preparat per la presentació del concert fester del dia 6 de gener, després vaig rebre el Cd del concert, també el d'aquest any, el de Milenio 3 quan ho necessitava i tants altres detalls...Moltes gràcies Paco!!!
Ara necessite que tú estigues fort i amb ànim per estar al costat de la teua família i de ton pare, segur que el teu ànim fa que tot millore, tú tens eixe "do" que et caracteritza. Molts besets Paco i felicitats!