Friday, March 09, 2007

From lost to the river...

No recorde si en l'entrada de Washington DC us vaig contar el que ens va passar amb la tecnologia...Doncs, vaig trencar la càmera de fotos, així que no sé si la podré arreglar, ni quan, Mónica va perdre el mòbil amb telèfons que li faran falta d'ací a un parell de setmanes quan viatge a Washington State, i a més a més va trencar el MP3 que va comprar al nostre viatge a Boston...així que ens va eixir "an eye from the face" el viatget del cap de setmana dels presidents. Com que no disponc de material fotogràfic i com que molts volieu que pujara alguna cosa nova, he decidit fer ús d'algunes fotos que m'heu enviat durant aquest mes i altres les he agafat prestades del nostre amic Biagio de Maratea...així que ja li he donat les gràcies personalment a ell.



Uns retoquets que ha fet Llorca, retallant a algú que insistia en posar-se a la foto...però a la fí hem aconseguit estar els tres sols...je, je, je...però crec que encara note la mà d'algú a la cintura...el seu germà és un 10...Opo, dóna-li records meus i d'Anna.




Quí són les "julais" d'ací baix???? Vosaltres donant-li al "drinking" i les pobres de la junta venent tickets tota la nit!!! Em vaig alegrar molt de veure-vos!!!


Un petit homenatge per als amics de Banyeres i que vagen preparant el sopar d'estiu...que segur que és tot un "chou"...


Ja podeu enviar més fotos que si no...no hi haurà novetats...bon cap de setmana a tots.