Monday, December 17, 2007

Birthday Party!!!

El dijous dia 13 de desembre va ser el meu aniversari...no diré quants i els que ho sabeu, per favor, sigau discrets!!! ja, ja, ja. Vam organitzar una xicoteta festa a l'apartament i van vindre molts amics. Moltes gràcies a tots i a els que us en vau recordar i em vau felicitar per e-mail, facebook, sms, pel blog, telèfon, etc...em va fer molta il·lusió cadascuna de les vostres felicitacions.



Rocío, jo, Raquel i Mila (de Torrent).


Jose, Pepe i Mónica.


Jose Torres i Rosa. Felicidades por la graduación Jose!


Marquinhos i Jose...Marcos assajant per al "Talent Show" de dimecres. Marcos, el role de Virgen María me lo sé SUPER bién.



Hector i Mónica


A crowded house o la casa plena de gent.


I què faria jo sense la meua Wanda???? Muchísimas gracias por todo, Mi amol!


I eixe home de Los Isidros, al costat de Requena... Moltes gràcies Florencio.


i......regals. Wow....Victoria Secret!!! Santa Baby!!! je, je, je...Surprise, surprise. Thank you guys!


i a falta de pan, buenas son tortas o el que és el mateix, a falta de ciris de tarta, bons són els ciris Pasquals. Compte que el tamany del ciri no té res a veure amb l'edat.


Jose i Nacho


I va arribar el moment de recordar el "Talent Show" de l'any passat que el tenim penjat al You Tube...i recordar el meravellós ball rús de Mr Quintana, que per cert, surt al calendari 2008 de la revista Cosmopolitan, que surt a la venda el 20 de desembre.

Dissabte a la nit, com que Anna, Ilde, i Raquel van vindre des de Rockford a passar el cap de setmana, vam anar a sopar a Chicago, al Big Bowl i allí ens vam trobar amb Rosa, Jose, Lourdes i Seve...i mentre sopavem van cause més de 10" de neu. Què bonic estava Chicago! Millor que mai!











Special Thanks to: Núria, Paco, Llorca, Amàlia, Mar, Yol, Amparo, Carles, Scott, Anna, Lovisa, Chris, Ben, Paul, Carlos, Quim, ties, mom, dad, Max, people at the school and everybody at the party.