Monday, May 05, 2008

Streets of Philadelphia

Aquesta setmana està sent un poc dureta, i és que a banda de la visita que he rebut aquesta setmana estic examinant als xiquets...
El dimarts a la vesprada van arribar procedents de València 5 visitants que em van alegrar molt el dia, després de tant de temps sense veure'ls, per fí van fer acte de presència els meus pares, Mar, Fran i Marifina i em van donar records d' un vosaltres, gràcies Mariano!
Com que el viatge va ser pensat i fet, jo ja tenia un altre viatge planetjat per aquest cap de setmana, així que el divendres de vesprada els vaig portar a ca Anna i jo me'n vaig anar a Philadelphia amb Rubén, un altre dels PPVV que està a Rockford i aquest és el seu darrer any.
Només arribar a Philly, em vaig trobar amb una mani pro-Tibet...ja, ja, ja...hauran llegit les últimes entrades d'alguns dels blocs cardaors??? Anyway....continue pensant que VISCA LA XINA POPULAR!!!!




Philly és una de les ciutats més antigues dels EUA i va ser la capital del pais durant 10 anys.



Monument als inmigrants irlandesos que no ho van tindre gens fàcil quan van aplegar a aquest pais. A finals del 1700 i durant el segle XIX a molt llocs posava un lletrero dient que els irlandesos no feia falta que demanaren feina...eren persones Non-grates!









Curiosa senyal de tràfic!!je, je, je...



Aquesta és la vista que tenia des de l'habitació de l'hotel Loews, al puritito coraçao de Philadelphia, next to the Town Hall. Pis 29.

I potser aquesta és l'imatge més caracterìstica de la ciutat, una escultura que posa LOVE. So Lots f Luv from Philly!!!

Després d'un ratet caminant per la zona universitària em vaig trobar amb Benjamin Franklin i vam tindre una entretinguda conversació sobre el que li està passant a Andrés Pajares...què li passa a eixe home???? je, je, je...Au, això és tot de moment...tothom està bé i totalment integrat en la vida americana....continuaré informant...

...Streets of Philadelphia....