Monday, June 09, 2008

Bye, bye and Farewell party

I dissabte després d'una aventura an la que quasi ens clavem dins del cor del tornado...vam poder sopar a una terrassa amb els meus amics i companys dels darrers dos anys. Faltava Rocío i Nacho que el seu vol va ser desviat a un aeroport regional del mig d'Illinois, Wanda que estava a Naperville amb la seua familia i Fernando. Happy Birthday Mila!!



Doncs açò s'acaba....

Semblava ahir quan agafava el cotxe per anar a Barajas i quan vaig aparcar a la T4 rebia un missatge de British Airways dient-me que el meu vol de Londres a Chicago havia sigut cancel·lat per motius de seguretat...hi havia una amenaça de bomba als vols que sortien de Heathrow cap els U.S. eixos dies...Vaig canviar de vol i vaig fer Madrid-New York-Chicago....començava l'aventura. Mila a Chicago, sense maletes (perdudes) i a més a més sense trobar a la gent que va vindre a recollir-me...esperaven un volde British i no de Continental....Aquella mateixa nit, vaig agafar un taxi i vaig anar a l' hotel que ens pagava el districte fins que trobarem allotjament. Vaig conèixer als que serin els meus companys i amics en els pròxims dos anys, alguns d'ells jan tornar a Espanya l'any passat i s'han fet famosos, altres tornen aquest any amb mí i altres es casen i es queden ací per sempre???? Ufff............ A tots ells vull donar les gràcies. Recorde molt els dies que anavem a Ikea a comprar mobles, matalassos, etc...i el dia que Maite i jo vam llogar un cotxe per primera vegada, què por vam passar...ja, ja, ja...

L'últim dia d'escola, el dijous 5 de juny, quan ja no teniem als xiquets vam anar a dinar tot l'staff de l'escola al Camp de Golf Bonnie Brook que està a 5 minuts de la nostra escola, Whittier Kindergarten Center.



Mrs. Alarcón i jo després de plorar


Mrs. Sepulveda, Diane Williams, Ms. Sine i Julie Butler.



La meua taula, sols falta Rosa Padilla que va aplegar un poc més tard. Araceli, Jose, Wanda, Rocío, Mrs. Quirós i Mrs. Caldwell.


Mrs. Corona, Mrs Martínez, Estefany, Adriana, Celsa, María i la nova security.



Gabi Ávila, Mónica, Minnie Soto i Alma Kinderman.




Minnie Soto, potser la persona que més ens ha ajudat ens aquestos dos anys.



Karen Bales i Laurie Wallach-Rhodes, la directora i l'assistant principal.




Mrs. Lawnhead, Vassoula Brown, Ms Bales and Mrs Alarcón.


Mrs. Cook, la meua veïna de classe, Ms Zegar i Ms Von Beckam

Krissi White, Melissa Zbinden and Jenifer Franklin.


Les secretaries, Anita, Janet, l'infermera, Joanne Hawthorne, Irma Serrano i Laura Rovelo.

Laura Scheman, Jenifer Muellemann o Miller...Mrs. Montgomery, Ms. Berres, Mrs. Roy, Mrs. Koth, Mrs. Kielp i Irene Aguilar.

I els meus xiquets.....



El grup de xiquets del matí.






Els meus xiquets de la vesprada al picnic.






Thank you to you all...I'll never forget you.