Wednesday, November 14, 2007

UBS Verbier Festival Orchestra a Chicago

Acabe de tornar de Chicago d'un concert molt esperat. Tot va començar aquest estiu, si no recorde mal, era el mes d'agost quan una nit, a la plaça de l'ajuntament Rialles em va dir que no fera plans pel 13 de novembre. Em va dir que el seu nebot actuava a Chicago. Li vaig dir que cap problema i fins la setmana passada....Ens estavem aproximant a la data que m'havia dit a l'agost i no tenia cap altra notícia. Després del cap de setmana del panellet dels marins, tot es va posar en marxa....Mares, amics, tio, nebot, xiques d'Illinoi... Gràcies a Paco li van facilitar el meu telèfon a Jaume i el dissabte i diumenge, primer per mail i després per telèfon ens vam posar en contacte.

Huí ens hem vist per primera vegada i ens hem conegut "at first sight" a primera vista, serà que portem el nom de Bocairent escrit a la cara, ja, ja, ja...Bé, he de confessar que jo havia fet trampa i havia entrat a la pàgina web de Jaume, allà vaig veure unes fotos d'ell. Ens ha regalat 4 entrades en uns seients magnífics, al centre del teatre, ens hem fet unes fotos per al blog, que la tia María, el tio Juan i les nostres famílies ens tenien que veure, després hem parlat un poquet abans del concert i ens hem acomiadat. MOLTES GRÀCIES JAUME!

El concert ha estat impressionant, crec que les 4 estavem pensant en alguna pel·lícula mentre sonava la música. A l'ecuador del concert han presentat les diferents nacionalitats dels components de l'orquestra i quan el presentador ha dit "Spain" i Jaume s'ha posat en peu hem començat a cridar, ja, ja, ja...espere que ens hajam fet sentir! M'he sentit molt orgullosa que un xic de Bocairent estiguera tocant en eixe marc incomparable. Com t'he dit aquesta nit Jaume...què enveja!!! Enhorabona!

Continua així i espere que disfrutes el que et falta de gira...ciuda't el Itouch. Moltes gràcies i ha sigut un plaer conèixer-te.