Monday, April 02, 2007

The Wild West

Aquesta setmana passada vam tindre el nostre "Spring Break", que equival a les vacances de Pasqua, encara que el proper divendres Sant també tenim vacances...i és que ja hem dit moltes vegades que la vida del profe visitant és molt dura!!!
El viatge va començar a Albuquerque (Nou Mèxic), només arribar ens van perdre les maletes, tot un clàssic, així que vam tindre que fer nit allà per esperar que ens arribaren procedents de Denver.




Al dia següent vam fer marxa cap a Santa Fe on està l'esglèsia de St. Francesc d'Assís. El millor de la ciutat a banda de la seua arquitectura...les "paraetes" dels índis....després vam anar a Taos, una mica més al nord, però Taos Pueblo ja estava tancat i sols hi havia aquestos gossos...i una simpàtica nativa ens va convidar a marxar.








Camí de Dulce on vam fer nit vam passar per Rio Grande...què impressió mirar baix del pont!!!







El dilluns vam anar a Mesa Verde a veure unes ruines dels Anasasi...recordava a les Covetes dels Moros...











Després de deixar Mesa Verde, vam agafar el cotxe i ens vam dirigir cap a "The Four Corners", és el punt que divideix els Estats de Utah, Colorado, Arizona i Nou Mèxic. També estava tancat quan vam arribar, però aquesta vegada no ens van parar...je, je, je...









...I açò per a mí va ser el millor junt amb Las Vegas...Welcome to Monument Valley. què passada i quantes pel·lícules d'eixes de C9 que hem vist a les vesprades...i quantes novel·letes de l'oest...eh, tio? Una experiència única i la primera a cavall. Jo vaig muntar a Balls Eye i Anna a Whisky...tot controlat! Des de Monument Valley vam veure The Three Sisters i John Ford's View....














Dimecres vam anar al Canyó de Chelly. Vam contractar un Jeep i un indi navajo ens va fer una ruta guiada a les dos per dins del canyó!!!






Dijous, per fí vam aplegar al Gran Canyó...menudes vistes!!!! Persavem per una ruta amb burra, però amb el cavall de Monument Valley vam tindre prou, aquesta no és apta per a cardíacs! Millor fer la ruta a peu!








En unes quantes ocasions vam anar per la famosa ruta 66 que uneix chicago amb Los Angeles...tot un mite!




...I per fí....com diria Elvis...VIVA LAS VEGAS!!!!!! No hi ha paraules per descriure els hotels...de veritat semblava que estiguerem a Venècia o a Paris...o a Ocean's Eleven en el Bellagio...tornarem....!









I açò va ser el més decepcionant...el famós Skywalk dels Hulapai....no hi havia ni una indicació d'on era. Finalment, després de quasi 100 kms (50 d'ells d'un camí de cabres) vam arribar al lloc i estava tancat...doncs mira...la gent que ens vam trobar pel camí eixia prou calenteta de l'estafa...així que això ens vam guanyar. Vam veure The Joshua Tree Forest...




Última parada a The Petrified Forest...nosaltres sí que ens vam quedar "petrified" de veure que hi havia més arbres a les tendes per vendre que al bosc...




Doncs això és tot...espere que gaudiu de les fotos...