Tuesday, February 19, 2008

Sex and the City: New York City

Doncs ja hem tornat del nostre cap de setmana de "President's Day" a Nova York. Ahhhh!!! M'encanta, i és que aixó d'estar a una ciutat on pots passetjar, anar de tendes, veure els llocs de la teua sèrie favorita, etc...és impagable!! Aquesta vegada no vam fer moltes fotos, potser és que ja és la meua segona vegada allà i la tercera d'Anna o que vaig disfrutar més de la ciutat...i la vam viure al 100%.



Vam arribar el dissabte a les 10 del matí procedents de Milwaukee i vam anar directament a l'hotel que estava a 20 metres del World Trade Center. Açò és el que queda de les Torres.



Després vam estar caminant per Tribecca on vam veure uns parkings molt ben aprofitats fins arribar a Canal St, al cor de China Town...A la vesprada vam prendre camins diferents, Anna i Rubén van anar a sopar per Soho i jo vaig quedar amb un ex-company de feina a la Fifth Ave. Sopar a Little Italy i després de copes a Soho. Impressive!!! La teua conversa amb el xinés del taxi...em tindré que posar les piles si finalment m'atrevisc a creuar l'oceà...aquesta vegada el Pacífic...i és que el viatge de HK em va marcar...pensaré que faig i t'ho diré!!!! Sempre podria treballar de cantant Brazileria a l'Hotel Grand Standford...



Matí de diumenge...no podia despertar-me i és que els gin-tonics, Uff! que una ja no està acostumbrada a beure!!! Anyway... vam anar al Moma.



Després una volta per Times Square "under the rain", com m'agraden els neons!!!



I com que no parava de ploure vam canviar el sopar de Nolita per el Hard Rock de Times Square...i encara que vaig suggerir compartir una Nachos a la fí nooooo. Stella Artois amb un Burger i de fons el Bitter Sweet Symphony de The Verve amb Chris Martin.


A la parada de metro de Rector St...la nostra parada!!!


Dilluns de matí...Central Park i visita al Guggenheim Museum. El de Bilbo és molt més xulo encara que l'exposició de dins era d'un xinés, ja, ja, ja...quanta casualitat!!










More rain in Manhattan!!!




...and then we had lunch in Union Square...maybe one of my favorite places in NYC!!

Després vam prendre la Broadway cap a Canal St, unes compres i corrent cap a La Guardia Airport. El fred Midwest ens esperava a la tornada del nostre cap de setmana.
Where is going to be next?????????????????????....... Carrie Bradshaw continuarà informant...
Zaijien...zaijien...zaijien....!!!