Sunday, January 20, 2008

Life is like a rodeo...

Aquesta setmana ha sigut bastant mogudeta. Vaig començar el dimecres amb un partit de la NBA a Milwaukee, dels Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks. El resultat final va ser bó per als de casa, els Bucks. Vaig anar amb Rocío i Nacho, i després ens vam quedar a sopar a una Brewery de Milwaukee.
El dijous Anna em va telefonar per dir-me si volia anar a un rodeo, Woo Hoo!!! i la resposta, evidentment va ser SÍ!! Així que el divendres, tan punt vaig acabar l'escola, vaig agafar tots els trastos: roba, ordinador, càmera, lesson plans, etc...i cap a Rockford que vaig anar. A les notícies no feien més que dir que el millor que podies fer aquest cap de setmana era quedar-te a casa ja que les temperatures anaven a baixar MOLT! I és que hem aplegat a estar a -20ºC..i sí, a eixes temperatures fa una mica de fresqueta...brhggggg!

Com que per ací no ve ni Ponce, ni el Califa, ni Barrera, ni ningú dels que van per Boca, vam pensar que era una bona idea anar als bous i viure una altra experiència americana...La diferència era que els bous pesaven uns 1.000 Kgs i que eren més mansos del que estem acostumats...
Anit dissabte tenia una altra cita: tenia dos entrades per un show que es diu Blue Man Group. Vaig anar amb la Wanda i la seua germana Miossotis, i l'experiència va ser al·lucinant, teniem seients a la 4rta fila i sols dir-vos que teniem que portar uns pontxos de plàstic posats pel que puguera passar...












Quan vam acabar de sopar després del rodeo vam anar a un pub i aquesta és la temperatura que assenyalava el termòmetre al cotxe-van d' Anna. Uff, què fresqueta!








Rocío i Nacho


Disculpeu per la qualitat de les fotos, però és que els bous no estaven quiets.
La setmana que ve més, el dissabte me'n vaig a veure a LENNY KRAVITZ al Riviera de Chicago, biennnnn! Tres anys després veure'm al xic més sexy d'Amèrica!!!