Tuesday, March 17, 2009

1975: Bend It Like Beckham


Dissabte, 14 de març vam celebrar el primer sopar de quintos del 75 des de l'any 2000. Hi havia expectació i ganes...quantes vegades ens hem trobat per ahí i hem comentat de fer un soparet? Ara gràcies a Valentí, Paco i Lucía ha pogut ser possible...ah, i al nou quinto...Roger!
Les fotos me les ha passat Amàlia i Miguel Ángel Ferre. He intentat que aparega tota la gent que va vindre a sopar, així que si m'he deixat a algú...disculpeu.

Doncs no, a la fí no va poder ser...resulta que tenia partit amb l' AC Milan i a última hora ens va cridar per dir que no podia vindre...una llàstima. Ah, per cert!!! El nostre quinto és ell i no Posh....


Em sembla que a Angie també li se va complicar a nit...i és que amb tant de nano...on volia anar???


Al sopar va haver baixes importants, però us vam recordar en tot moment.
















































La gent que va vindre al mas de Roger i tinga fotos...per fa...poseu-se en contacte, sols tenim aquestes, se'ns va acabar la bateria i ens agradaria tenir fotos de tothom en les disfresses.
Moltes gràcies a Vicent que des de Lleida ens va enviar el vídeo i a la gent que ha aportat fotos o material per poder fer-lo. Gràcies també a Crespo i a Roger per convidar-nos a les seues cases...A veure si ens animem...i com va dir algú...la propera també amb els quintos de la contornada...Salut!
En aquest link podreu trobar totes les fotos de Miguel Ángel: http://picasaweb.google.com/miguelangelferre/20090314SoparQuinta75#