Tuesday, August 29, 2006

Chicago: part II

Gabon...Bat, bi, uri...ja, ja, ja...la Maite de Pamplona està ensenyant-me euskara...

Ja estic vivint al meu apartament...encara tenim tots els mobles deperdigats pel terra esperant que algú els monte...encara que no hi ha cap voluntari...anirem fent poc a poc. Huí m'he comprat una tarjeta wireless per connectar-me a internet...i funciona!!!!no m'ho puc creure. De moment tot va molt bé, des de la setmana passada hem començat els cursets, primer per profes bilingües nous, després per profes nous de totes les rames, aquesta setmana per tots els profes del districte, etc, etc. Ens van ensenyar a decorar la classe i l'última foto va ser el resultat final, els noms dels alumnes eren ficticis i eren un homenatge a alguns dels noms típics dels nostres llocs de procedència...je, je, je...

Les altres fotos són a Chicago, aquest dissabte vam anar al Consulat espanyol a una reunió amb tots els professors visitants nous i 8 dels 12 de Waukegan vam decidir quedar-nos a dormir. Vam anar a dinar al barri grec on vaig fer les fotos de'ls de roig i després vam pegar un cop pel "Navy Pier". Per cert, Waukegan està ple de xics i xiques vestits de la Marina "Navy" americana. Hi ha una base militar molt prop d'ací i sempre els veus per ahí...sembla que han pres la comunió.

Espere que us animeu a esciure comentaris...menys mal que tinc dues persones que no deixen d'esciure...gràcies a tots dos. Ah Llorca! Les fotos de la verbe molt xules...i ja tinc el futó d'Ikea per quan vingau...sols falta montar-lo.