Wednesday, September 06, 2006

Comiat a Castelló

Perdoneu, però encara no havia tingut temps per penjar les fotos del comiat de Castelló. Mikel, no tinc el correu de Causanilles ni de Txebi, així que mira a veure si tu et pots posar en contacte amb ells i els passes les fotos...Ja tinc ganes de fer una xarradeta de les nostres. Espere que estigues estalviant per fer-nos la visita a Fran (la bruixa de Torreblanca) i a mí. Molts petonets des de County Lake.

11 comments:

Anonymous said...

Muy guapos todos!!!!
Sabes con quien he estado e-maileandome?? con Amp y Yol !!!. Lo + seguro es q esta trd vayamos a tomar unas cerves a St.Pat's.
Mñn te cuento como ha ido todo y si hem visto alguno d nuestr colegas... jejeje.

Anonymous said...

Aléeeeeeeeeeeeeeeeee! Que bé que viviu!
Xè, jo hui he tingut un dia de "perros", però ara ja ha passat i el dissabte Panellet!

Mila said...

Però quína enveja que em doneu...una al St Pat's i l'altre ja pensant amb el panellet, lerolero,lerolero...La del St Pat's: Ja sabeu quan comença el quiz de la nova temporada? Si veus a Mick, Mike, a Andreas, Stuart, al portugués, a Brian, etc...dóna'ls records de part meua. Al del panellet: Buaghhhh! Jo també vull estar ahí, encara que són els Moros Vells, no està malament per reprendre la marxeta, encara que ja sabem que fins el novembre, res de res...per cert, aquella era la casa de Brossa?

Ja tinc cotxe!!!! hurray!
B7s

Anonymous said...

Exacte, the "Iron House". Al seu costat està la "Wooden House". A eixe carrer únicament falta una casa de palla, el llop i els tres porquets ...

Anonymous said...

Bon dia!!!
Pues x St.Pat's muy bien, al final Yol no puedo venir, asi q Amp y yo nos contamos la vida mientras nos hac una cerve. El Quiz empiez el mierc 20, así q alli estaremos!!!! Aunq ya hem quedado p'a la sem q viene... para ir acostumbrandonos a la marcheta... aunq no sé si la hemos dejado alguna vez, jeje.
X cierto, no vimos a nadie, pero supongo q el 20 iremos todos al quiz, no sé...
Y ya jueves!!! hoy ya sabes, cerve con mis colegas d aqui.
Mñn viernes y a Boc!!!
Ya te contarem q tal el panellet.
Besetes

Anonymous said...

Per a Opo 06:
Ínformar-te des d'este blog, ja que en el de kkus hui no puc entrar, que les accions evasives en la nit del panellet, hauràs de encomanar-li-les a altre grup blindat per a zuavos protegits, ja que el grup oficial se'n va de "despedida" i no podrà assumir la tasca evasiva. Avisem.

Mila:
a hores d'ara està ploent per la serra, s'apropa cap ací i comencen a sentir-se trons de fons.
"Reseu a Sta. Barbera que si pedrega mos fot."

Anonymous said...

Per a José Julián returns:
Quína putada! S'espera una nit de Panellet complicada.
Hauré de tirar mà del Plan B (de Barranc).

Mila said...

Per a José Julián: Però no vivies a Banyeres? No seràs Carboneras Wilson? ESpere que expliques lo dels Suavos...crec que m'he perdut alguna cosa. El que trobe a faltar és l'olor de terra banyada de la Serra Mariola...ummm.

Per a Opo: M'imagine lo de la nit complicada...anirà per "rota-te-la" aquest nom té les seues raons de ser de la nostra època de Ràdio Bocairent, ja te l'explicaré un dia...però sí és ell....

Anonymous said...

No sé (o no recorde) de que va el tema de la ràdio però es tracta d'ell (un home, un mascle de tota la vida i vaja que sí).

Anonymous said...

HOLA XICONA!!!!!!!!!
COM VA TOT PER ALLA ???
AVUI ES FESTA A BARCELONA; Y COM TINC UNA MICA D TEMPS DONS....aqui intentant indagar per estes coses queno se ben be com funcionen...pero bueno.Espere que estigues be per alla, ja per lo que he pogut veure ,,i lleguir, de malament res de res, aixi es que disfruta d'aqustá nova experiencia, i no malgastes cap moment,bueno petonets desde barna

Mila said...

Uy!!! El meu Xancleta!!! Què ganes tenia de saber de tú, m'ha fet especial il·lusió el teu mail, però ja feia uns dies que ho hava vist els comentaris d'aquesta entrada...i això de Chris? què exòtic. Encara recorde aquell 8/9 d'octubre a Almassora i aquell viatge cap a la mani de València aplastada contra el vidre del bus per culpa de l'Andreu, què disgust i què tonta vaig ser, je, je,je, tot pel regalet escocès...menys mal que tenia al meu Xancleta prop, ell mai m'ha fallat!!! Recordes la cançò de Bitter sweet simphony?

Un b7 molt gran i salutacions als de la nit del peixet del Grau.