Tuesday, July 28, 2009

Mig Any Moros i Cristians 2009

El dissabte vam celebrar el mig any de festes de Moros i Cristians. Sopar al pati del maset i després desfilar.


6 comments:

Anonymous said...

No te vi!!!!!!! Bueno, te vi en el mnto q me saludaste cuando yo iba desfilando y luego... dnd te metiste??? Supongo q esta nch será + fácil pq como "desaparezca" todo el mundo despues del audiovisual (al = q el año pasado) ... creo q nos veremos x la plz sin saber dnd caer muertos, jeje.
Un besito y ... hst la nch!!!

llorca said...

como q anonimo????? soy llorca!!! aunq creo q se adivina, verdad?

Mila said...

Hola!!! M'imaginava que eres tu, je, je! Aquesta nit a les paelles com cada any,però on anem després? Hi haurà algún lloc obert?

Sergi said...

Hola Mila, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Ara faig l’inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En breu us passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

Anonymous said...

Algú sap l'adreça de correu de la quarta per l'esquerra?

Mila said...

Pos clar!!