Monday, June 09, 2008

Bye, bye and Farewell party

I dissabte després d'una aventura an la que quasi ens clavem dins del cor del tornado...vam poder sopar a una terrassa amb els meus amics i companys dels darrers dos anys. Faltava Rocío i Nacho que el seu vol va ser desviat a un aeroport regional del mig d'Illinois, Wanda que estava a Naperville amb la seua familia i Fernando. Happy Birthday Mila!!



Doncs açò s'acaba....

Semblava ahir quan agafava el cotxe per anar a Barajas i quan vaig aparcar a la T4 rebia un missatge de British Airways dient-me que el meu vol de Londres a Chicago havia sigut cancel·lat per motius de seguretat...hi havia una amenaça de bomba als vols que sortien de Heathrow cap els U.S. eixos dies...Vaig canviar de vol i vaig fer Madrid-New York-Chicago....començava l'aventura. Mila a Chicago, sense maletes (perdudes) i a més a més sense trobar a la gent que va vindre a recollir-me...esperaven un volde British i no de Continental....Aquella mateixa nit, vaig agafar un taxi i vaig anar a l' hotel que ens pagava el districte fins que trobarem allotjament. Vaig conèixer als que serin els meus companys i amics en els pròxims dos anys, alguns d'ells jan tornar a Espanya l'any passat i s'han fet famosos, altres tornen aquest any amb mí i altres es casen i es queden ací per sempre???? Ufff............ A tots ells vull donar les gràcies. Recorde molt els dies que anavem a Ikea a comprar mobles, matalassos, etc...i el dia que Maite i jo vam llogar un cotxe per primera vegada, què por vam passar...ja, ja, ja...

L'últim dia d'escola, el dijous 5 de juny, quan ja no teniem als xiquets vam anar a dinar tot l'staff de l'escola al Camp de Golf Bonnie Brook que està a 5 minuts de la nostra escola, Whittier Kindergarten Center.



Mrs. Alarcón i jo després de plorar


Mrs. Sepulveda, Diane Williams, Ms. Sine i Julie Butler.



La meua taula, sols falta Rosa Padilla que va aplegar un poc més tard. Araceli, Jose, Wanda, Rocío, Mrs. Quirós i Mrs. Caldwell.


Mrs. Corona, Mrs Martínez, Estefany, Adriana, Celsa, María i la nova security.



Gabi Ávila, Mónica, Minnie Soto i Alma Kinderman.




Minnie Soto, potser la persona que més ens ha ajudat ens aquestos dos anys.



Karen Bales i Laurie Wallach-Rhodes, la directora i l'assistant principal.




Mrs. Lawnhead, Vassoula Brown, Ms Bales and Mrs Alarcón.


Mrs. Cook, la meua veïna de classe, Ms Zegar i Ms Von Beckam

Krissi White, Melissa Zbinden and Jenifer Franklin.


Les secretaries, Anita, Janet, l'infermera, Joanne Hawthorne, Irma Serrano i Laura Rovelo.

Laura Scheman, Jenifer Muellemann o Miller...Mrs. Montgomery, Ms. Berres, Mrs. Roy, Mrs. Koth, Mrs. Kielp i Irene Aguilar.

I els meus xiquets.....



El grup de xiquets del matí.






Els meus xiquets de la vesprada al picnic.






Thank you to you all...I'll never forget you.

9 comments:

Anonymous said...

Alava, menys "morrinha" perque has de recordar que el millor sempre està per vindre! T'ho dic per experiència! Fins aviat!

Mila said...

Encara no tinc morrinha...potser del meu pis super xulo sí que en tindré...i dels viatges....i de la gent,i del meu cotxe, que huí l'entregue, però tinc ganes de veure-vos a tots.

Mila said...

Back from New York for the 4th time.Great experience in my Manhattan apartment, im-pre-ssi-ve!!!
Tomorrow we are heading to a new location...do you remember Casino Royale???? the last 007 film??? Ok, right there!Any guesses?

Anonymous said...

Bahamas?

Mila said...

Good guess Carles....we are in Nassau, and now that we have the luggage it's just perfect!!!!

I see you are a James Bond fan. If we see Sean Connery, we'll try to say hi.

kisses and greetings to Catalonia.

Mila said...

I just got off from the Booze & Cruise...so drink as much as you want, some snorkling and lots of fun...Great rum & coke, ummm...today is our last day, we are heading Illinois, and Sunday...home sweet home, I hope to do some visits whilts in the Peninsula...

Bahamas rocks!!!

Greetings to Scotland!!!! I've seen some Scottish flags over here, I miss being there...but it won't be long!

Anonymous said...

It's the same like Illinois in winter...no?
See you soon!

Anonymous said...

Apura les últimes hores americanes ... encara que ja saps de sobre que la setmana que ve ... you're wellcome!

Mila said...

Yes, the weather in Bahamas was just like in Illinois in the winter, a little bit warmer, I would say!

Apura, apura....aghhhhh! I need help! Crec que no em cap tot a la maleta, què faig??? Avuí he d'anar al consulat espanyol a donar-me de baixa, i paperwork....

By the way, Anna, si veus aquest missatge Ilde i jo estem intentant telefonar-te, suponc que estaràs sense cobertura a Yosemite o per ahí...dóna senyals de vida quan pugues.