Monday, September 01, 2008

Scandinavian visitors in Bocairent. Hi Milla!!

La setmana passada vaig tindre una visita sorpresa....bé, sorpresa, sorpresa, no, però quasi. Al mes de juliol, quan vam estar a Estocolm vaig veure la meua amiga Milla, vam quedar una nit allà i ella ens va portar al Ice Bar, a sopar i de copes. Després vam anar a una festa a casa del seu amic Boris. Doncs bé, vam quedar que ens veuriem a l'agost i així va ser. Encara que Milla i jo ens coneixem des de fa 7 anys i ens hem vist 3 o 4 vegades mai havia estat a Bocairent, i aprofitant que eren les festes de St Agustí la vaig portar ací.
Després de la verbena de divendres...no quedava molta energia i sols vam avar a veure les Covetes dels Moros i una part molt xicoteta del Barri Medieval...i això que María i el meu cosí van insistir...





















Milla, I hope to see you soon, and next time for a little bit longer than just a weekend. I'm glad about your news...enjoy Australia!!! Maybe I'll come to see you...ha, ha, ha...

19 comments:

Anonymous said...

Hola Mila!

tal y com et vaig prometre a la verbena de S. Agustí (una de les poques coses que apareixen clares d´aquella nit) torne a escriure al teu blog.

He vist tots els llocs on has estat i m´he acabat de convencer que a Suècia, Finlandia i Edimburg he d´anar, a no tardar.

Edinburgh serà la meua primera parada (possiblement al pont del 9 Octubre). Com a bona coneixedora del lloc, ja et demanaré informes (i si t´animes, ja saps).

I a Escandinavia també he d´anar. No se quan, pero prompte! Somnie anar a Laponia!!!!

Per cert, xarrant de Laponia: molt simpatica la teua amiga Milla (pobra xica, li vaig pegar una "tana" important, i damunt en inglés!!!). Espere que em perdonara.

En fi, espere poder escriure en mes frequencia!!!

besets!!!

Anonymous said...

Borrachito y contándole la vida a la xavala en inglés??? Mila, haberme llamado!!! eso sería p'a grabar!!! jajaja.
Yo, al contrario!! no le pude decir ni mu a la pobre... el inglés y yo no nos llevamos nada bien, ya lo sabes...
Un besiiiito p'a cada uno.

Mila said...

Per fí, s'acaben les vacances i la gent s'anima a escriure.
Vicent...no et cregues que jo tampoc recordava gran cosa d'aquella nit...sols que va ploure i estavem baix de la porta gran...
Gràcies per lo d'Edimburg, els que em coneixeu ja sabeu que jo sempre estic animada per anar-hi, però si no passa res...ho faré un poc més tard...no molt!!
No he estat mai a Finlàndia encara que he viscut amb dues finlandeses i són una gent molt interessant... Milla és de Laponia, però fa 6 anys que viu a Suècia...
Estocolm ens va agradar molt quan vam estar aquest estiu, hi ha molt d'ambient de bars, restaurants, etc...és una ciutat molt xula.

Llorca...que Milla també parlava castellà, ja, ja, ja...qué tal todo? Estoy depre de pensar que mis amigas de Vlc me han abandonado...una en Londres i l'altra a Paris....sniffff! si es que me tenia que haber quedado.... afortunadament, el proper cap de setmana és la Relíquia de Banyeres, que tu ya sabes que nos gusta ir a socializar, a la Venta y luego a Banyeres, ja, ja, ja...i la otra Moros Vells...yupi!!!

Anonymous said...

Q me estás contando??????? Pues xica, no le dije ni nada a la xavala pq pensé: "p'a q?" jajaja.
Ampa si q se quedará x Lon, pero Yol solo se iba a Fra p'a 1mes. Me env mail dic q x pte octubre nos veíamos.
Yo iré a Boc, pero tb sabes q no me mola nada Bañ, así q no subiré. Y lo del panellet... no sé yo como acabará...
Un besete.
Esta nch me voy otra vez a ver q Papito, jejejejeje. P'a q la vuelta al cole sea + llevadera.

Mila said...

El Papito ese te tiene en exclusiva, eh? ja, ja, ja...Luego, alguien que yo me sé sólo critica al pobre de Fito, que lo hizo un cromo.
De aquí al Puente queda mucho...yo creo que se nos queda por allí,...

Recuerdo que hace unos añitos subimos a Banyeres y luego vino Opo...aunque sé q a él si q no le gusta para nada...en ese caso tenéis Beneixama, Villena...ah, i l'Olleria, que supongo que te tira más.

b7s i disfruta de papito, yo creo q a estas alturas ya te has ganado un pase VIP para el resto de tu vida!!!

Anonymous said...

Mila, diu un refrany popular castellà que "a todo cerdo le llega su San Martín" ... això vol dir que Papito també està en perill de ser vexat i defenestrat així que vaja en compte o el dia menys pensat també el pose verd!
De moment no tinc cap candidat per fer-li un merescut "homenatge", per tant, queda obert el plaç de presentació de "candidatures" ...

Anonymous said...

El día q te cojamos a ti x banda ya verás, ya ... jajajajaja. Ale va, voy a currar un poco (pero sólo un poco, eh?) q hoy volvemos a estar a 41ºC y he llegado un poco aplataná. ODIO EL VERANO!!!!

Mila said...

Jo sí et puc suggerir uns quants candidats, ja, ja, ja...però no sé...què tal....Sarah Palin, je, je, je...és una canya de dona!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Sarah_Palin

Anonymous said...

Estic viu STOP
Sense novetats STOP
Encara no viatges STOP
Fins aviat STOP.

Mila said...

Hey Carles,

Per a quant el viatge? Xina? algún lloc exòtic? Nosaltres planetjant el nostre proper viatge per Cap d'any...el lloc ja està triat.

Huí de ressaca, ahir vam anar a Banyeres de festa...i ens van tractar molt bé...too much alcohol!

Salut i potser haja d'anar prompte per Barna...ja et diria alguna cosa...

B7s.

Anonymous said...

Ya veo q x Bañ bien, eh? Ya contarás cositas...
Este finde estas en Boc? Pq hija dsd q has vuelto q no le hemos dado al pico nada d nada, q desastre!!! sabía + de tu vida cuando estabas en eeuu q ahr.
Va, este finde nos vemos y me cuentas como te va la vida y tus planes!!!!
Un besete.

Mila said...

Hola Llorca...
Banyeres molt bé, millor de lo que esperava, ja, ja, ja...en serio!
On vaig a estar si no és Boca? Vens el divendres? Voleu que sopem junts? El dissabte suponc que anem al maset a sopar i després...obriran ja els pubs o què?

B7s.

Anonymous said...

Mila, vols dir que el famós "garrafó" de Banyeres ja ha passat a millor vida???
Ha esdevingut en llegenda urbana??
Ja no es respecten les tradicions més ancestrals!!!! Jajajaja

Mila said...

Hola Opo,
Of course! que el garrafó de Banyeres encara existeix...el dissabte vaig veure a la gent un poc apagada, fets pols i d'altres que ja ni van fer acte de presència...segurament pel Brugal made in alguna cotxera de la rodalia. Però el mateix a Boca, no?
Sopem divendres o teniu alguna cosa?

Anonymous said...

Mala época Mila, mala época p'a esta xica!!! jeje. El viernes 1º no sé si estaré en Boc, 2º esty a rég y 3º esty en crisis!! Vamos, q conmigo no contéis... pero si vosotros podéis... kedar y yo voy al kf y la coke!!!
Aleeeee, hst el finde majeta.

Mila said...

Bueno, no passa res, si np quedem després de sopar i ja està. No vens demà al cocktail de famsosillos?

Anonymous said...

Va a ser q no!!! Ya sé q sabes q tengo invitación x el curro, pero no, no voy!!! Paso bastante de toda esa peña... d los pijos y d los q se creen pijos... deja, deja... prefiero irme con mi Arturito del alma a la Cruz Blanca y hacerme unas cerves de tirador. Mucho mejor plan!!!!! Donde va a parar!!!!!!!

Anonymous said...

A més d'un dels qui vindrà esta nit li abelliria més uns platets al Sifó!!! Però com que allí no han de pagar ...

Anonymous said...

I just saw a happy ending with Mr Big in Paris and NY...I was wondering how was he doing so far, far away?