Thursday, February 22, 2007

For Presidents Day...Washington DC

Abans que res, MOLTES FELICITATS MAMA!!

La setmana passada va ser Valentine's Day, i com que Mónica i jo no teniem cap "Valentino" que ens regalara cap cosa a banda dels nostres alumnes que ens van plenar de ossos de pelutx i roses el dimecres, el dimarts ens vam decidir a donar-nos un regalet a nosaltres mateixa, així que entre descans i descans de classe vam entrar a internet i vam reservar un vol i hotel per anar-se'n a Washinton DC i celebrar St Valentí i el dia dels Presidents que era el dilluns i no treballavem.
Teniem l'hotel a Thomas Circle en ple centre de la capital dels Estats Units, a menys de 5 minuts a peu de la Casa Blanca. El primer que vam fer el dissabte quan ens vam alçar va ser anar a veure si veiem a George per allà, però ens van dir els polis que estaven a la porta que per entrar necessitavem concertar la visita entre 3 i 6 mesos d'antelació, així que com nosaltres sempre som de lastminute, res de res...mira, ell s'ho va perdre!




Després vam agafar un tour per tota la ciutat i la primera parada la vam fer a Arlington Cementery, allà vam anar a veure la tomba de Kennedy i Jacky, i la d'els d'el Columbia, etc.


Després com que hem vist tants capítols dels Simpson vam anar fins al Lincoln Memorial, el nostre paisà d' Illinois. No us recorda a Lisa davant Abraham???



També vam decidir que la visita al Capitoli era obligatòria, així que després de fer cua durant més d'hora i mitja, vam aconseguir les entrades que s'esgoten en "lo que canta un gallo". Estavem a -10ºC i amb més d'un centenar de xiquets de 8è donant pel...menys mal que eren també d'Illinois...em va recordar al nostre viatge de 8è al Congrés dels Diputats...Madrid y Alrededores...quíns temps!!!



També vam matinar per aconseguir entrada per al Washington Monument, però aquesta vegada ens van guanyar la partida dues "japo" que van ser més ràpides que la Mónica i jo...i res, ens van penjar el cartell de "No hay entradas para hoy" als nostres nasos!!! Matinar per a res!!!




Korean Memorial....Vietnam Memorial...Second World War Memorial...i molt de fred!

Finalment vam decidir anar a Georgetown, ja sabeu quí viu allà, no??? Més que res vam anar a Zara, que ens havien dit que hi havia una tenda, i clar, vam carregar!


A la fí vam trobar la seua casa, ja, ja, ja...ja sabiem que el PEPE mai va saber acceptar la derrota i que volien culpar del 11-M a Eta, però d'ahí a posar-se els dos lleons a la porta de casa??? Ansar!!! ET VAM LOCALITZAR!


La Uni...la Uji no té res que envejar-li, en lo que molava el CUC Roser de Castelló! Quí vol estudiar ací??



I diumenge a la nit vam anar a Chinatown a celebrar el Cap d'any xinés...aquest any toca l'any del porc, segur que molts es senten identificats amb ell! Malauradament va caure una gran nevada i no vam poder veure el passacarrer.




Per acabar la nit vam anar al restaurant de José Andrés, el que té el programa de cuina a la TVE. Allà ens vam fer unes sangries i el cambrer ens va convidar...això de tindre accent espanyol!!! tots es pensen que parlem "zzzzzz", ja, ja, ja...ens va confesar el cambrer que fa any i mig el nostre amic Jose Mari hi va anar...i jo vaig pensar "com s'ha atrevit a anar a un lloc què es diu Jaleo?" segur que ell tampoc va pagar!!


Papa, crec que aquest plat del menú va per tú!!


I a l'aeroport vam veure aquest llibre que ens va fer molta gràcia...a veure si algú es sent identificat amb el títol...


27 comments:

Anonymous said...

Hola bonicas!!!
Lo q yo digo...q os lo montais muy bien!!! Y asi debe ser!!!
Ya tenía yo ganitas d ver estas fotitos de finde auto-regalo. Y sinceramnt...mucho mejor esto q una aburrida cena d S.Valentin, o no?? jeje
Cuanto tiempo sin ver nieve...la echaba de menos!!! Pq creo q en 10 dias de viaje he pisado + nieve q en los 33 años q llevo x el mundo.
Un besazo enorme a las 2. Seguir disfrutando d vuestra estancia al otro lado del charco.

Anonymous said...

Se me ha olvidado contartelo...
Anch nos fuimos al cine unos compis de Caval, Malu y Rosa. La peli era "Ciudad del silencio" y sale una imagen d Chicago (ella es una periodista de alli q está en Mex) y cuando ella regresa a Chi, sale una panorámica d la ciudad. Al segundo, las 3 nos pusimos a chillar (x lo bajini) "la Sears Toweeeeeer!!!!", jajaja.
Al salir, una compi nos dijo "las del murmullo con la vista de Chicago, erais vosotras?" ... Como me mola ver pelis y reconocer los sitios en los q he estado.
Este finde q me quedo en Vlc, voy a ver el dvd d "Tu y yo". Ya verás si flipo yo sola....

Anonymous said...

Ves compañera Llorca, a mi me pasa lo mismo cuando veo un partido de fútbol y reconozco los campos de fútbol en los que he estado! Espero que esto te sirva para comprender mis sensaciones!

Mila, heu estat en perill, mira que xafar el pòrtic de la porta de Josemari, ell que ara es pensa que tots conspiren contra ell i té connexions directes amb Guantánamo!
Té a sa casa penjada alguna bandereta?
Sabeu si també té una colla d'amics a Georgetown per a fer la partideta de "xamelo" com fa tots els anys a Quintanilla de Onésimo?
Ana Botella és als EE.UU. Ana Ansar (1ª Dama)?
Estaveu de reporteres de la COPE?

Anonymous said...

Hola Llorca! me encantan las fotos de tu blog. He intentado poner un comentario, pero no he podido, asi que te escribo desde aqui. Salis muy guapas, aunque un poco congeladas. Aqui, ya veis, intentando aprovechar al maximo. No hay 'valentin', pero, quien lo necesita??
Pues nada, la proxima cervecilla desde la costa levantina. En vez de Corona, una Mahou bien fria...
Besets.

Anonymous said...

Lo redondo hubiera sido celebrar el san valen con Ansar, ya que estabais alí. Te imaginas? Ummmmm, ese bigotito....!!!! Ese peinado cada vez más rollo Gloria Fuertes....
Se os ve un pelín frisadas, no?
Mila, hazme caso y apúntate al basic.

"I have a DREAM..." said...

Pero, ...que conyo hace Aznar en Washington!!!!!!!!????? No, en serio, ni me habia enterado, pero que hace ahi??? Busca asilo politico u que??? Ya ves tu, que carrera...de la moncloa a georgetown, toma!
Bueno Mila, espero que esteis bien. Parece que tiempo pa aburriros no os queda...
y la escuela?? Que tal va??? Yo el dia 19 a la entrevista, ya te contare!!!
Besets!

Anonymous said...

Estuvo muy bien el viaje. En cuanto al titulo del libro, seguro que los sundayers se ponen a silbar y dicen 'paso palabra'...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Malgrat l'abultada derrota el dissabte a Murrayfield ...

"O Flower of Scotland,
When will we see your like again,
That fought and died for,
Your wee bit hill and glen,
And stood against him,
Proud Edward's army,
And sent homeward,
Tae think again,

Those days are passed now,
And in the past they must remain,
But we can still rise now,
And be the nation again,
That stood against him,
Proud Edward's army,
And sent him homeward,
Tae think again."

Mila said...

Hiya Opo'07:
Sempre em quedarà la satisfacció que un diumenge de la primavera del 2000 la Selecció Escocesa va vencer a l'anglesa a Murrayfield...van perdre quasi tots els partits si no tots, però van traure pit contra l'enemic i van vencer en un partit que mai oblidaré...Alba forever!!

Anonymous said...

Ja he rebut la teua postal, des de la mateixa DC, quin luxe!
Paradoxalment l'última volta que vaig vore eixa imatge no va ser als Simpsons, sino que apareix (un poc modificada) a l'escena final de la nova versió de "The Planet of the Apes", voldrà dir alguna cosa?!

Anonymous said...

Hola bonica!!!
Después d estar el sab x la trd una hora de parloteo x phono... solo tengo d nuevo, el sab x la nch!!! Yo me lo pasé muy bien y eso q de bailoteo poco, me pasé el 50% d la nch contando el viaje.
El pavo d Paco (dicho con cariño, eh?) me dijo q parecía Penelope Cruz, pq todo el q pasaba x mi lado, se paraba y me preguntaba. Pero claro, en fiestas le dije a medio pueblo q me iba a verte y luego a NY y claro, es lo q tiene...
D tus amigas, q te dije x phono q seguro q las vería a todas, pues no... solo vi a MJ y estuve 5 minutejos contandole lo q habiamos hecho x Chi.
Pues eso, la nch del 1er panellet, sin novedades en el frente... bastante peñita, Coves, Tram y a las 7 a casa. Lo de costumbre, jejeje.
Bueno majeta, te dejo. Un beso.

Anonymous said...

La meua crònica es resumeix de manera molt escueta: "mp3" i "Bayer Laboratories".
UFFFFFFFFFFFF!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Sorry Akon...but that was too obvious...Don't want to scare anyone....

Mila said...

Opo: Vols dir que te'n vas passar amb els gin tonics o el ron & Coke? Però em vas dir que a la fi us van posar Simple Minds i U2, no? Doncs que més voleu? D'ací poc tocarà pujar a Banyeres com l'any passat...encara que atú no t'agrada molt.
Llorca té un poder de convicció bestial.

Anonymous said...

Y le tengo q convencer yo??? jajajaja. Pero si yo no había ido a Bañeres en mi vida!!!! El año pasado subí x ti ... y solo recordarte q subí el viernes y el sábado no repetí!!!. Yo suelo ir a Alcoy, te recuerdo q mi padre es d allí y tengo amiguitos y familia. De todas formas no sé Parra cuando es capitán... si este año o el q viene... así q lo dejo un poco en el aire pq si es este año, algún día haremos acto de presencia.
Y lo de los 10 minutejos d buena música no creo q se repita... pero mira, Panxa tenía buen día pq fuimos Inma y yo a pedir música y bajo y todo para preguntarnos q queríamos.... en la vida vamos!!!!!!! si creo q es la chaval q mejor sabe hacerse el loco... tu estas en mitad d la pista media hora haciendo tonterías p'a q te vea... te ve, pero como si nada.
Todos tenemos un buen dia, no??
Besetes

Anonymous said...

Bé, ja vaig recuperant la memòria després dels xutes de paracetamol i àcid acetil. Per a que jo em gite a la mateixa hora que la nostra amiga Llorca vol dir que la nit va ser valenteta i gràcies a 2 amics meus que abans de anar-se'n a cumplir amb les seus respectives embarassades m'ajudaren a defer-me de qui vosaltres ja sabeu. Tot un gest! El meu problema és que com no m'agrada ballar a més de fumar i pegar la "pallissa" li arree al "drinking" i més si ha guanyat hores abans el VCF ...
I jo també enguany seré més d'Alcoi que de Banyeres que per anar a un poble pitjor que el teu la tinc prou amb treballar allí!

Anonymous said...

Ah pues, entonces nos veremos en la Plaça de Dins!!! q ahi hay buenas verbenas!!!
Si un dia d estos me pirara de Les Coves a las 2 o x ahí, os dejaba mataos, eh? jajaja... aunq la + flipa sería yo, os lo aseguro!!! Bueno, yo tb estoy totalmnt recuperada del mesecito q me he pegado, asi q ... ya pueden empezar las fallas!!!! q la bocairentina-fallera está preparada!!!! jeje.
Besetes

Mila said...

Llorca, els més flipats serien els teus pares, si tornes abans de les 5 del matí pots donar-los un bon susto i tu no voldràs fer això, veritat? Miilor continua tornant a les hores de sempre, que ells estaran ben tranquils.
Opo'07: Vol dir això que huí que també ha guanyat el València, i que a més a més ho hast vist en directe ho celebraràs després del partit? Ja era hora que el València li guanyara en octaus a l'Inter de Toldo i passara a quarts!!! biennnn! M'alegre molt. He rebut el teu sms quan estava a classe, gràcies! Ara a per quarts!!!!

Anonymous said...

Pues pensandolo bien, te voy hacer caso, seguire a mi ritmo normal, no? Mejor será!!!
Y al Vlc, la enhorabuena. Mientras no me toque parte, q vayan ganando...pero en le mnto me toque parte, ejem, ejem... cambiará mi comentario!! jeje
Besetes

Anonymous said...

Amiga Llorca: Déu vulga que hages de ficar-te forçosament en el "fregao" i tingues que preparar el viatge a la mil·lenària Atenes!

NON VINCE MAI, L'INTER NON VINCE MAI!

Materazzi, figlio de butana!

LA, LA, LA, LA, LA, LA, LA, LA, LA PUTA ANTENA 3!

Anonymous said...

Pensandolo bien, me tocó pringar en la final de Paris y Goteborg, pero me escaqueé (y con sobresaliente) d Milán y Mónaco, así q si sigue la buena marcha, empezaré a despistar unas semanitas antes...
Ayyyyy, q ganitas tengo q irme!!!! y todav me queda una hora...uffffff

Mila said...

Per què Materazzi ha dit que l?inter non vince mai? Doncs a nosaltres ens han fotut en més d'una ocasió...Ma meglio che non vincia...così noi possiamo fare qualcosa d'importante quest'anno... Visca els "Txe"!!!

Ójala tengas que organizar algo Llorca...la pena és que me gustaria estar ahí y poder acompañarte....:-(

Huí ens hem de felicitar...el Madrid ha caigut davant Mackay!!!! Yupi!!!!

"I have a DREAM..." said...

Holaaaaa!!!!!
A ver si colgamos algo nuevo en el blog, eh? que ahora que te tengo en mi barra de favoritos entro en el Auld Reekie muy a menudo.
Que tal va el invierno???Menos mal que la marmota no vio su sombra que sino no verias el color de la hierba hasta Mayo!
Yo tengo la entrevista el dia 19 de este mes, no se que va a pasar, como me entrevisten los de Waukegan otra vez me cago y me muero de la vergüenza...ya veremos.
Por los madriles todo bien, en la escuela me va mucho mejor y estoy muy contenta. A Luzma la vi el otro dia...en Alcoy!!!!! Aqui nunca logramos quedar.
El calentamiento global tiene al tiempo loco por aqui, no ha hecho casi frio, el finde pasado en Alcoi estabamos a 24 grados y ahora tenemos unos vientos huracanados que no veas. EDUCA A ESOS NIÑOS EN EL AHORRO ENERGETICO!!!!! ELLOS SON EL FUTURO!!!!!!
Ah! Si decido quedarme un año mas en Madrid, ire seguramente a Chicago a pasar el verano!!!!
Bueno, si quieres puedes visitar mi web: www.myspace.com/supersilvi
Cuidate y escribe pronto!!!!
Beseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeets!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Pobre Barranc! Ha sigut censurat de la foto (ben fet amiga Llorca, ni punt de comparació amb el seu germà).
Ara la qualitat ... bé el més important és el contingut!

Mila said...

Ale...nova publicació però amb fotos prestades.
Silvi: el viernes estuve en el Consulado español y Rob Gar...me dijo que se iba a Madrid a las entrevistas y me preguntó si iba alguien (que yo quisiera que viniera...je, je, je...alguna hermana más, algún amigo, amiga???) le dije que iba una amiga mía y me dijo...Ah, Silvia Mataix!!! todavía se acuerda de tí...pero tu tranki, q él no es el que hace las entrevistas. Este año de Waukegan sólo va el chico del año pasado y creo que necesitan unos 20 profes para este distrito...

Opo: Pobre Barrancccc????? què dius??? Visca la censura!!!