Thursday, September 21, 2006

Treballar i treballar

Per que vejau que les pel·lícules americanes no són fictícies, mireu el desplegament d'autobusos cada vegada que venen els xiquets o se'n van, açò passa quatre vegades al dia. Les altres fotos són d'una reunió que vam tindre amb Minnie i July per explicar-nos com fer el calendari, els mesos de l'any (amb la Macarena inclosa), els dies de la setmana, l'oratge...tot açò ho hem de fer tots els dies en espanyol i després en anglès...tot açò ho fem després de dir el Pledge Of Allegiance (el jurament a la bandera) que diu així:

"I pledge Allegiance to the flag
of the United States of America
and to the Republic for which it stands,
one nation under God, indivisible,
with Liberty and Justice for all".



6 comments:

Anonymous said...

O siga que allò de "una, grande, libre e indivisible de destino universal y por la gracia de Dios" s'ho va copiar Franco dels EE.UU?
Si Carod Rovira llegeix açò li agafa un patatús ...

Mila said...

Ja ho sé....please que no s'entere Carod o la meua reputació....ho fem tots els dies...davant la bandera!!!

Anonymous said...

Jodeeeer, Mila!!! Tu jurant banderetes??? I americanes??? Si que t'han canviat.
Veig que vas ben abrigadeta ja, eh? Ací més o menys igual. El huracà Gordon no ha arribat a tocar a males penes ni Galicia.
L'avalancha pot vindre per l'atre costat: ahir va arribar una patera ¡A Murcia! "Ya están aquiíí..."

El Dissabte este Morlak i una marina vam estar a Sevilla, al concert del gran Silvio. Hi ha que vore com canvia vore un concert del mateix tio a Barcelona(l'any passat) i vore'l a Sevilla. Confirmat: Als sevillanos no els dones feina, però festa tota la que vulgues.

Besets.

Mila said...

Gordon...bon nom per un huracà...abrigada? Fa un fred!!!! Hem estat a uns 6ºC i encara estem en estiu...espera que vinga l'hivern!
L'invasió de "ya están aquí...!" això és el que deuen pensar els americans dels mexicans...ací el 80% de la població és Sudamericàna...pa' flipar!!! En els semàfors quan mires al del cotxe del costat sempre porta bigotet i una bandereta de Mèxic en el cotxe. Heu de fer-se del club de fans de Silvio. Quan vinga per Chicago us ho dic i vos compre les entrades.

Anonymous said...

Ya a 6ºC? Q gusto!!!! X Vlc todav hace calorcete, aunq yo hoy me he echado al rollo y entre q el dia está tonto y estamos en otoño, me he cascado las camperas... creo q a mediodia pasaré calor... pero tengo tantas ganas de cambiar de ropa y q llegue el fresqui, q ale, yo a mi rollo...
Pls, en feb cuando nos digas la temperatura, sube unos graditos, vale? p'a despistar + q nada...

Anonymous said...

Al pas que vaig l'únic concert que voré jo en directe serà el de la Banda de Música de Boc en algun "retrobem la nostra música".
Quína vida mé miserable que duc, el dia menos pensat me'n vaig a les Agustines a fer allò de "ora et labora" però amb alguna ràdio per escoltar el futbol per supost.

Per a Mila: Si tu et canses dels mexicans, que el pareixeria suportar a la rèmora de malparits dels portuguesos tots els dies de la setmana? Crec que estos paios van fer la Revoluçao dos claveles perquè l'exèrcit en realitat no tenia bales!

I jo hui amb tortícolis! Esta setmana sols falta tindre un atac d'almorranes!