Wednesday, August 02, 2006

Mig any Moros i Cristians 2006

Aquest any, la festa del mig any es va caracteritzar per les diferents indumentàries que van portar molts festers, des d'el blau elèctric amb la mitja lluna que portaven els Marrocs al fucsia dels Moros Vells, el cru dels Moscaters....però els que van treure més varietat van ser els Moros Marins amb unes samarretes roges amb un àncora amb brillants o blanca (hi havia per escollir) i l'altra albi-roja amb un àncora de brillants....va ser tot un èxit. El sopar es va donar lloc a un marc incomparable...al pati àrab del maset dels Moros Marins, tot un luxe. La nit va tindre alguna que altra absència durant el sopar i després del sopar...també. Espere poder tornar estar ací l'any que ve.

23 comments:

Anonymous said...

Mileta, eres molt bona, les fotos son genials, com imatgine que ja estaras per aquell mon, desitge que et vatga tot genial, d'acort? xelo.
No podras queixar-te de que no has vist mon!

Mila said...

Hola Xelo!!
Encara estic per ací, me'n vaig el dissabte que ve: Madrid-Londres-Chicago, no podia perdre'm les verbenes d'Alfafara. Tu connecta't a aquesta pàgina que de tant en tant aniré penjant fotos.
Petons.

Mila said...

Hola!
Igual que l'any passat no ens hem vist a Alfafara...i mira que és gran, eh! A veure si huí ens veiem a les paelles i després a la verbe.

Anonymous said...

Va a ser q el sáb si nos vimos, eh? y tanto... unas cuantas hrs de bailoteo en la verbena y de dia total a casita. Fué nuestra última nch festivalera del verano 2006 y estuvo muy bien (x cierto, quiero la foto, eh?). En fin bonica, q te vamos a echar de menos mogollón, ya lo sabes... no hace falta q te lo diga!!! Q te vaya muy, muy bien x eeuu, q hagas nuevas y buenas amistades y q el 8 de feb voy a pasar unos dias x alli. Besetes

Anonymous said...

Què sort que tens, podràs anarte'n de este poble de merda.

Mila said...

La veritat és que trobaré a faltar les verbenes, festes de moros i cristians, etc...i a molta gent. Tú dius "aquest poble de merda"...ja veuré com és Waukegan...fingers crossed!

Anonymous said...

Per vos tenés la gran ventaja de que no conocés a nadie allí y tampoco sos conocida. Comenzad de nuevo, partís de cero; por tanto no tenés nada que perder.

Recibid un fortísimo abrazo desde La Boca, Buenos Aires, Argentina. Que le vaya bonito.

Mila said...

Hola Carboneras!

Algú que altre si conec per allà i també en coneix algú que altre, el món és un mocador i tu ho saps, vos sos argentino pero hablais català de la Mariola a la perfecció...serà el "che" que ens uneix o un Pablito que se'ns ha fet manyico...

Carboneras...des de "Boca" una forta abraçada...i continua en contacte.

Anonymous said...

... y genovés.

Chao, macanuda.

Mila said...

Hey C. Wilson!
I'm completely lost...genovés...raspall? i si és raspall aleshores ja sé quí ets...
Però...Pablito era del River o del Boca?
Ciao, ciao.

Anonymous said...

Pero la canchita de las Carboneras Wilson todavía exixte?

Anonymous said...

Xè tu, ha eixit un "bostero" a la palestra. Pareix ser que estàs molt assabentat de la història "xeneize"; m'agradaria tindre un bis a bis amb tu de segur que ens ho passaríem molt bé, últimament hi ha massa "millonarios" pel planeta. Et posaré a prova, podries dir-nos l'orige de la samarreta de Boca?

P.D.- Per cert Mila, genovés de Genoa (Itàlia), els fundadors de Boca Juniors i Pablito era de River, el Kily era de Boca, ara torna a ser "canalla".

Anonymous said...

Pibe, me defraudás (opo'06), todo el mundo conoce esta historia. La casaca auri azul está tomada de la enseña nacional de Suecia que fue la que ondeaba en el primer barco que pasó por el puente levadizo ...
Como debés saber nuestro primer color en la casaca, recién fundado el club, fue el rosa, y ahora me tocó ronda a mi ¿Qué equipo de nivel "mundial" juega con ese color?

Anonymous said...

Xaval, fes el favor, no em subestimes:
U.S. Città de PALERMO.

Mila said...

Attenzione.....feu el favor!!!!
La canchita Carboneras Wilson era donde jugaba el River, no? Pablito és el millor!!!! De genovesos...n'he conegut uns quants...ja fa anys...a veure si és Ariel "burrito" Ortega?

Opo'06: No entenc el per què de "...y genovés"...any ideas?

Anonymous said...

Dona, no sé, el "Burrito" Ortega després de jugar al VCF ho va fer a la Sampdoria de Génova, però Ariel era i és de River; bé si no vol dir qui és, allà ell. Ara hi ha que pensar solament en fer les maletes!!!!!!!!!!!!!!!!

Mila said...

Aleshores Carbo és del Boca o de Boca...que és diferent...serà algú que encara treballa i està conectat tot el dia...en fí era divertit tindre a algú més que ens deixara els seus comentaris. Ahir em vaig comprar un altra maleta, ara sols queda fer-les. Quedem esta setmana?

Anonymous said...

Hui tinc sopar de futbol, demà sope a Ca l'Alegre amb Ramón, després imagine que faré un cop per ahí, el divendres sope al Sifó amb els "companys" de viatge també faré un tomb per ahí.

Mila said...

Jo divendres també sope a Ca l'Alegre...després ens veiem per les coves o Tasca, ok? No treballes molt i que siga lleu la setmana.
Ancora dobbiamo prendere una birra per celebrare che siamo i campioni del mondo!!! Totti viene al "Trofeu Taronja".

Anonymous said...

Eiiii, esta mñn habia chat y yo sin enterarme? jeje. Mila, tú no te ibas el viernes a Mad pq el vuelo salía temprano?

Anonymous said...

Però ho tindré que fer curt. El dissabte a les 5:30 AM hem d'estar a l'aeroport d'Alacant.

Mila said...

L'avió surt el diumenge a les 7.00am des de Madrid, així que tinc que eixir d'ací el dissabte, però per la nit. Paco, curt, però ens en hem de fer una.

Anonymous said...

Ahhhhh, pues te entendí mal. Pues entonces = tb me da tiempo hacerme una con vosotros. Ya os digo si voy viernes.... lo intentaré!!!