Sunday, August 19, 2007

Auld Reekie rocks forever!

And then it comes August and there is a place in the World that you can't miss...Edinburgh!! Be careful...there are many chances that if you are Spanish someone may ask you where Dundas Street is...I guess that after a while I could give you an answer...





The situation was...I took the bus number 23 from Hanover St, we were going to the Spiegel Tent, and then, then we got off the bus I saw this familiar shoulder...and I said..."Ben?" Aye, that was wee Ben going to the same place as us...What a fantastic surprise Benilito!! Where can we go after dinner???? "Finnegans Wake" of course, and who was there??? Ben or dELboy with Greg....same couple as last year in the Port America's Cup but just a wee bit less red!!! What a great two lads!!! I luv you guys!


And then...you know who you are...thanks a lot, I had a really good time...and you have to buy me brunch...remember we had to rush!!!

14 comments:

Anonymous said...

perhaps not quite as red,....but still round n ugly I see!!

Anonymous said...

Beauty doesn't last forever but friendship should and he is a great boy, and that is what matters!!!

Anonymous said...

Hola Mila, no sabia que també tens un blog. Soc Luis Silvestre, de la teua quinta. A vore si pose un link en el nostre blog que el convide a vore, sobre tot les fotos de festes ...

Salutacions !

http://festaavant.blogspot.com

"I have a DREAM..." said...

Milaaa, no paras, que envidia! Parece que lo de los PPVV esta bien pagado!!! ;p
Cdo vuelves??? Yo estoy aqui en Chicago hasta este martes...773 4399044...por si vienes antes de que me vaya.
pero estamos en contacto este año ptra vez, ok??? Me encanta tu blog!!!!
Cuidate. BESOTEEEEEEEEEES

Mila said...

Alive & Kickin'!!!
A pesar que el meu poble (d'ací), Gurnee, està tot baix l'aigua, nosaltres no hem patit cap mal...per centímetres!!!!
Benvingut Luís, ja he fet una ullada al vostre blog i sembla que va bé, us visitaré de tant en tant.
Silvia!!! Què ha passat amb lo la reserva? A veure si encara ens veiem per ací!!!

B7s pels de sempre!!! Bandidos!!!!

"I have a DREAM..." said...

QUINA RESERVA? QUE DIUS??? QUE ESTIC EN CHICAGOOOOOO!!!! M´EN VAIG DEMA, O SIGA HUI, A LES 6 DE LA VESPRADA CAP A LONDRES...YA SABES QUE A MI LO DE PISAR SUELO BRITANICO ME APASIONA! GUAPA. QUE TE HAS PERDIDO LO MEJOR...EL TORNADOOOOOOOOOOO!!!!! YO ME SENTI COMO DOROTHY LA DEL MAGO DE OZ POR UN DIA, LO UNICO QUE QUERIA ERA VOLVER A CASA!!!!!! ...OYE. SI ESTAS POR AQUI, IGUAL NOS PODRIAMOS VER EN EL AEROPUERTO O ALGO...SALDRE DE CHICAGO COMO A LAS 2 Y MEDIA PARA ESTAR ALLI A LAS 3 Y MEDIA +ó-
beseeeeeeeeeets!!!!!

Anonymous said...

He leido tu mail, el bandido me lo ha reenv al personal pq estoy de vacas hst el lunes 3.
Me alegro q todo vaya bien y ahr cuando tengas línea q no paren los mails contandonos cositas, eh?
Un besito dsd tu pueblo (de aqui).
Y viva Bosé!!!!!!!!

Anonymous said...

Don't you forget about US!

Ja ha eixit el tio de la barba pel Ravalet! (Sant Agustí) ... tornem a la cruda realitat, a esperar com aigua de maig la vinguda d'una nit de panellet!
En fi, com va dir el poeta:

"Una tarde parda y fría
de invierno. Los colegiales
estudian. Monotonía
de lluvia tras los cristales."

Mila said...

Oficialment ja tinc connexió a "l'interné" Weiiii!!!! Ara si no passa res, no tinc escusa de no escriure-vos.
Jonathan va deixar el pavelló ben alt, va fer honor al seu nom i després d'agafar un burro impressionant el primer dia de l'escola, li va pegar un mos a Ms Millar, després es va pegar una carrera intentant fugir pel camp de gespa proper a l'escola, com en un partit de rugby vaig pegar darrere d'ell baix la mirada de tota l'escola, mestres, pares, alumnes, directora....i el vaig placar...això sí, després em va pegar un mos a mí, ja, ja, ja...huí m'ha portat una rosa per disculpar-se...Ay el Jonathan!!!

Anonymous said...

Definitivament hi haurà que fer-li cas al "vostre" Al Gore i tindre cura del medi ambient; el canvi climàtic ja està ací; hui és la Relíquia a Banyeres i ha sortit una vesprada meravellosa (ho dic perquè hi estic ací, però no a la desfilada). Una que tots sabem també està perquè m'acaba d'enviar un sms i vaig a fer-li cas, me'n vaig a prendre alguna cosa.
Respecte al Jonatán, podries fer una classe de cultura general que versara sobre el "pantocrator" que era una prova de lluita lliure als antics Jocs Olímpics grecs on guanyava el sobrevivent o si el seu rival es rendia. Tot estava permès excepte ... pegar mossos!!!!
Bon cap de setmana, que crec que el dilluns teniu festa a Ianquilandia!

Anonymous said...

Menos mal q de vez en cuando me haces caso!!! X cierto, no sabia q currabas ahi, pq vi el coche, pq sino...
Pues ayer los Capitanes Piratas muy guapos!!! Y el ballet de los niños con la música de Piratas del Caribe, muy chulo y original!!! La Sompix muy guapa y + contenta q p'a q!!!! Esta hecha una bañeruda total...
Ale, nos vamos a Vlc, q no queremos coger operación retorno en la ctra!!! y ade+, hoy hemos quedado para cenar con mi hermano Jorge, q todav no lo hemos visto en todo el verano!!!

Mila said...

Y no llovio? De verdad, el cambio climatico es algo preocupante....Tenemos que unirnos en la cruzada de Al Gore!!!! Je, je, je...Be, jo estic de cap de setmana a Rockford, dema es festa a Iankilandia (labor day), aixi que estic en l'equivalent a la Reliquia de Banyeres, les festes de Rockford...

Anonymous said...

Perdona, però no compares Rockford amb Banyeres, mira que no aniré a vore´t.

Anonymous said...

Perdó, en cap moment volia ofendre't, sols era una comparació per les dates de les festes que eren el mayeix cap de setmana....Rockford molt millor!!!! A veure quan vens a veure'm.....que d'Ikea no passes....fas unes milles més, agafes la 294 i en un momentet et plantes en Great America de Gurnee...t'espere, però demà ela Amish.