Thursday, October 04, 2007

In the night, in the night..en la noche...!!

Ahir, 2 d'octubre, actuava Paolo Nutini al Vic Theatre de Chicago. Encara que pel nom sembla italià, no ho és. Paolo és de Paisley, Escòcia. No sé si són casualitats de la vida o no...abans de l'estiu vaig anar a la tenda Virgin de Chicago i em vaig comprar uns quants Cds...en van regalar un cd promocional d'uns quants grups, i abans d'escoltar-lo vaig decidir que em compraria el cd de Paolo...Doncs resulta que el bateria es diu Jim i és amic del company de pis d'un amic meu que viu a Edinburgh...David, que és així com es diu l'amic del bateria i va enviar un sms dient-li que jo anava anar sola al concert...ja, ja, ja...

Era la primera vegada que anava sola a un concert, vaig intentar convencer a un montó de gent, però o no el coneixien o no podien, així que vaig pensar...doncs vaig jo sola...era una aventura, però després 1.30h de carretera, vaig deixar la 94 i vaig agafar l'eixida de California Av, després un gir a la esquerra fins a Diversey Av...i fins que vaig trobar la N Sheffield...fàcil!!

El proper concert és el 17 d'octubre que actua Morrisey a Waukegan, sí, sí...com ho heu escoltat...es va deixar de plantó als del FIB fa un parell d'anys, però Waukegan és molt Wauky!! Ja tinc entrada, 60 bucks!!!