Tuesday, September 25, 2007

La Barbacoa...Cómo me gusta la BBQ!

El dissabte a la nit vam eixir per Chicago, vam anar al Fado i com ja us vaig dir actuava una banda que es deia "Selective Recall"...i és que alguns de vosaltres ja els vau veure a la seua pàgina web, però els que no, sols teniu que imaginar-vos als vostres pares (homes) amb un monyo que es fan les dones els divendres per la vesprada a les perruqueries de tota la vida, o el que és el mateix, un cardat que dura tota la setmana i encara que faja un vent de 100km/h no és mou ni un mil·límetre...eihhh tio!!!, no podia parar de riure'm, i a la fí ja em resultava un poc violent. La nit va ser un èxit.
El diumenge ens van convidar Jose i Rosa, de Huesa (Jaen) a una barbacoa. El portar tants anys ací ja ha convertit a Rosa en una "Desperate Housewife", i si no vosaltres direu...

Jose (Mr Torres), Rosa Mrs Padilla), Jose (Mr Moya) i Marcos (Mr Alcaine).


Jose, mans a l'obra cuidant que els "elotes" no es cremaren...

Minnie Soto, William Alexander, Rosa i jo.


Natxo (Mr Barrado) de Badajoz, Carlos i Rosa.


Mr Alcaine, Ms Terrades i Rocío (Mrs Cuenca) de Burgos.

Ms Irene Aguilar i jo...


Els d'abans amb Mrs Cook.




I com que les avespes no ens deixaven gaudir dels "manjars", Jose, Florencio i jo se'n vam anar a Home Depot a comprar "flit" Loctite per reparar el meu stereo del cotxe...Florencio és un altre valencià de Los Isidros, al costat de Requena, que viu ací des de fa més de 21 anys...ah, i és un bon valencianista...porta l'escut al seu cotxe.