Monday, January 28, 2008

It is time for a Love Revolution...

Bé doncs ahir dissabte 26 de gener vam anar a Chicago, al Riviera Theatre, on Lenny Kravitz actuava. Es tracta de la gira del seu darrer àlbum "It Is Time For A Love Revolution" que eixirà a la venda el proper dia del Santo Cristo o el que és el mateix el 5 de febrer. Les úniques cançons que coneixia era "I'll be waiting" i unes altres 2 que sols havia pogut escoltar al youtube.
El teatre estava de gom a gom...feia 2 anys i mig que vam anar a veure'l a la plaça de bous de Benidorm i aquell concert va ser inoblidable. Com sempre, Lenny, va estar al nivell que s'esperava. Simplement sona igual de bé que als Cds i cada vegada està més guapo!! ja, ja, ja...i és que a ell els anys li senten cada vegada millor.
Com l'altra vegada va tocar Cab Driver, Mama Said, Fly Away, Again, Let Love Rule, Are You Gonna Go my Way i de les noves va cantar Love Revolution amb la que va començar el concert i I'll Be Waiting...
Hey Lenny: I'll also be waiting for you...I just love you! Thanks for all these years of good music and songs...










Aquests són els meus veïns de l'apartament, els hem vist un fum de vegades, però mai tant a prop de nosaltres, fins i tot miraven a la càmera quan els vaig fer la foto, i és que hi ha gent que té gats o gossos a casa i jo he decidit tindre bambis.