Tuesday, May 29, 2007

What goes around, comes back around

Huí ha estat un dia de celebracions. En primer lloc ahir a la vesprada arribaven bones notícies des de Bocairent, sembla que la gent li ha tornat a dir al de sempre que no el volem més allà. Li vull donar l'enhorabona a Wayne i espere que actue amb seny per formar un grup de govern.
En segon lloc, huí es celebrava als EUA, Memorial Day, així que huí dilluns no hem tingut classes...i el que és més important...de huí en dues setmanes....I'll be on holidays, yeahhhh!!!

Com que aquest cap de setmana ha sigut de tres dies, vam fer unes escapadetes per les rodalies. El dissabte vam anar fins a Madison, la capital de la veïna Wisconsin. Ja havia estat dues vegades, però sempre havia vist els llac gelat.

Diumenge vam anar un poc més lluny, fins a New Glarus. És un poblet on encara parlen on poc de Swiss-German. Els colons que van anar allà eren se Suïsa, així que ens vam pegar 3 hores de cotxe per degustar formatge i la cervesa local New Glarus Naked....Ummmmm! Què bona!!!











After I talked to you on Saturday, I saw the e-mail you sent me just a few minutes before, and look at the plate number I saw on Sunday...ha, ha, ha...what a coincidence!!! I hope you had good fun on Saturday night at Madchester.