Saturday, June 21, 2008

Bahamas, Nassau & Cable Beach

La setmana passada vaig viatjar a Nova York, va ser un viatge curt de dos nits, però que tenia pendent, vaig anar sola i allà em vaig veure amb gent que coneixia. Dos dies intensos on vaig passar quasi tot el temps pel Soho, Noho...la meua Broadway, la seua Broadway, ja, ja, ja...en definitiva....Fantàstic!
Vaig tornar divendres i en teoria anava a San Francisco amb Anna i Noemí, però com que jo tornava abans vaig pensar que seria un poc complicat a l'hora de tornar a l'aeroport...així que vaig decidir fer un canvi de plans...vaig telefonar a Mila, la de Torrent, i dissabte després d'anar a felicitar a Itzel, vam anar a casa de Mila i a les 9 de la nit vam reservar dos bitllets d'avió i l'hotel per anar a.....LAS BAHAMAS!!!! Vam eixir el diumenge a les 2 del migdia, així que abans d'anar vaig vindre a ma casa a fer-me la maleta, o posar els bikinis...la maleta encara estava feta de NY.
Apleguem a O'Hare Airport i el nostre vol està "delayed" fins les 4.00pm, així que segur que perdiem la connexió a Miami. A la fí el vol a Nassau també eix en retràs i potser tenim sort....però, no a l'hora d'eixir ens el cancèl·len. Fem nit a Miami i no hi ha senyal de les maletes. Al dia següent agafem el vol a les 8.10am, però quan apleguem a Nassau tampoc hi ha maletes aplegarien a les 6.00pm, així que vam anar a pegar una volta per la city.







El parlament amb l'estàtua de la reina Victòria d' Anglaterra.

Finalment, rebem les maletes i moment relax.



Els carrers de Nassau.



I per la nit anem al casino que teniem baix de l'hotel.


El dimecres vam agafar un creuer per fer snorkling, i després booze.



Straw Market a Nassau.











El creuer ens va deixar 1h a una platja on no hi havia ningú.






Després d'uns quants Bahama Mama i uns quants rum & Coke la gent es va animar i van començar tots a ballar...im-pre-ssive! Nosaltres no sabiem ni un ball, ja, ja, ja...








Vam acabar la nit a Señor Frog's, un night club ple d'adolescents americans on vam veure a la nostra amiga Denise, una xica d'Oregon que vam conèixer a Miami...amb Tony Perkins, ja, ja, ja...

Demà diumenge vol cap a Munich i si els tornados ho permeten...ens veiem el dilluns a Boca.
Salut!!