Wednesday, May 21, 2008

Finally, they made it!! The family in the U.S.

Believe it or not...a la fí van vindre a veure'm...és la tercera visita que he tingut des de que estic ací...A mitat abril vaig rebre la telefonada de Mar dient-me que havien pensat vindre a veure'm, i a la fí van ser 5 els visitants a Illinois, Mar, Fran, Mari Fina, Mila i Clem...menys mal que teniem la furgo d'Anna.

A l'endemà d'arribar vam fer una eixida a Chicago, the Windy city, i vam agafar el tour d'arquitectura i crec que els va agradar molt, i és que Chicago és Chicago...

The Bean o el Frijol


Sears Tower, the highest building in the U.S.

Edifici de Ricardo Bofill, actualment alberga les oficines de la companyia aèrea de United Airlines.


I per si trobaven a faltar l'arquitectura valenciana, un dia per la vesprada, vam fer una escapada a la veïna Milwaukee (Wisconsin). Museu d'Art dissenyat per????? Good guess!!! Santiago Calatrava.

El primer cap de setmana que van estar, jo me'n vaig anar a Philadelphia amb Rubén, el viatge estava comprat abans de saber que ells venien, així que ells van passar uns dies a Rockord, a casa d'Anna i van visitar Madison a Wisconsin i Gallena. Ells tenen les fotos.

El segon cap de setmana de la seua estada als States, vam fer una escapada a Nova York. Com podia Clem imaginar que ell aniria Nova York o als States...veus com no es pot parlar?

Vam tindre complicacions a l'hora de fer la reserva de l'hotel, així que uns van estar allotjats al Millenium Hilton en la Zona 0 i els altres al Hilton Times Square.

Vista des de l'habitació. Obres a la zona 0.


In the subway.

I com que va ploure el primer dia, vam decidir sopar al Hard Rock Café de Times Square, just al costat del nostre hotel. Of course, I had nachos, no pizza this time, I leave that for Hard Rock Hong Kong.


Wall Street, el dolar encara va molt mal...per què??? Hauré de gastar tot abans de tornar!!!

Vista de Manhattan des de Staten Island Ferry.


Estàtua de la Llibertat




Brooklyn Bridge

Simplement no vam entrar a la tenda perque nosaltres no comprem Bargains, ja, ja, ja...



Després d'una visita a China Town, on NO vaig comprar res, vam arribar a Little Italy o Wee Italy. Després de visitar la China real, quí vol comprar fakes a Nova York??




Segur que a més d'una persona li resulta familiar aquest restaurant a Little Italy???


Times Square & 42nd Street.








Free Hugs??? I need a hug!!!!









La meua cara ho diu tot, yeahhhh! sols falten 10 dies per que estrenen la pel·lícula, Sex & the City. A veure què fa Mr Big?? je, je, je...



Radio City...ja queda menys per tornar al vell Radio City de València.


Vam entrar a l'esglèsia de St Patrick, sí hi havia senyals que el Paparazzi ja havia estat allà. S'estava celebrant una missa i Fran i Mar van flipar de veure al predicador. Què por!!! JC está aquí con nosotros!!! Uuuuuuuuuu! Ho paura!!



Vista de la meua habitació a Times Square. Curiosa tenda de DKNY a no sé quina planta d'un edifici.




I finalment vam pujar al Empire State Building on ja conèixen a Rodolfo Chikiliquatre...Im-pre-ssi-ve!!


Al mig, el meu edifici favorit de Nova York, The Chrysler Building.
Madison Square Garden per allà baix.

Downtown Manhattan.


Us sona aquest edifici de la cantonada de la pel·li Open Your Eyes??



I sempre que vaig a algun lloc hi ha algú que porta aquesta samarreta? Fixeu-vos a les fotos de Roma de l'any passat. I WISH YOU WERE HERE!! je, je, je.

Aquest cap de setmana és Memorial Day (dilluns) així que farem una altra eixida Mila i jo (Mila Torrent)...ja us contaré. Salut i Ni hao.

Come on Man U...Enjoy the match, I wish I was there.