Thursday, March 13, 2008

Picture Day

Ahir va ser Picture Day i vam tindre que portar a tots els nostres estudiants al gimnàs de l'escola a fer-los les fotos de grup i per als quí volien, també les fotos individuals, que aquesta vegada podien ser davant d'un decorat. Quan se'n van anar els xiquets del grup del matí va tocar fer-se la foto del staff (de tota la gent que treballem a l'escola). Després...aprofitant que teniem el decorat per nosaltres...ens vam fet unes quantes fotos per al record...

Per la vesprada, quan vam acabar les classes, se'n vam anar a una degustació de cervesa i whiskey (amb "ey" perque era irlandés) per celebrar el proper dia de St Patrick, que és el dilluns 17 de març. I com que aquesta cervesa em va semblar un poc diferent, vaig decidir comprar-la. Vam probar unes 25 cerveses diferents, quasi totes irlandeses i algunes locals de Chicago, Milwaukee i Ohio. Però que ha vist abans una cervesa d'Eliot Ness???? Per cert, el Whisky li pega patades al whiskey...



Rosa, jo i Rocío


Les tres amb Pepe, que també treballa amb nosaltres.


Mrs. Quiroz

11 comments:

Anonymous said...

Per suposat!!!! On es pose el single malt i l'herbero ...
I cervesa la de Chèquia!

Mila said...

I cervesa Belga, Ummm! Una Stella Artois!!!!

Anonymous said...

O Kästell ...
A Barcelona conec un lloc on pots gaudir de totes elles incloent-hi la Quilmes!

Mila said...

Ja ens han canviat l'hora, va ser el dissabte, ara sols tenim 6 hores de diferència, així que quan ahí són les 10 de la nit, ací són les 4 de la vesprada. Ja tinc el visat per anar a Xina, biennnn! i pareix ser que finalment m'han arreglat els papers al consulat Espanyol...i és que no hi res com tindre contactes directes.El dissabte tinc una boda Profe espanyola amb un xic de Mèxic, ja us contaré. Que passeu un bon cap de setmana de falles!!!

Anonymous said...

Madre mia, cata de cervezas??, si unos q yo sé fueran a una, serían felices... y luego con taxi a casa, jajaja. Juanfe y yo en Bélgica cada vez nos pediamos una, pero si... la Stella Artois...mmmm... y bien fresca!!!
Cuando te vas a China?? A mi jefe el encantó!!! El destino, pq los chinos estan zumbaos.
Hoy empieza el despendole fallero!!! La verdad es q tengo unas ganitas q p'a q, sabes? Me aptc!!!! Ya colgaré fotos el lunes.
Un beso bonica, y q te lo pases muy bien en la boda!!

Anonymous said...

Feliç dia de St Patrick i molt bo viatge ... cpmpte amb els xinesos i no pronuncieu les paraules Tibet i Dalai-lama ...

Mila said...

Happy St Patrick's Day everyone!!! I com que ací ho celebrem tot, vaig a posar-me la meua samarreta dels Celtic de Boston i a l'escola, que huí venen els xiquets vestits de verd. L'altre dia ja em van regalar un leprechaun, a veure si em dona un poc de sort...

Anonymous said...

"leprechaun", what's that? Pot ser un trèbol de la sort?

Mila said...

Leprechaun
De Wikipedia:

Un dibujo moderno de un Leprechaun.En la mitología celta, un leprechaun es un tipo de elfo o duende que habita en la isla de Irlanda desde antes de la llegada de los Celtas. Como otras razas mitológicas de la tradición irlandesa, los leprechauns se consideran criaturas de naturaleza dual material y espiritual.

Per cert, algú pot enviar uns bunyols??? Ummmm

Anonymous said...

Jo me n'acabe de menjar ... acabats de fer!

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.