Friday, November 16, 2007

Els Memphis Grizzlies visiten Milwaukee

Ahir dimecres es va jugar el partit de la NBA entre els Milwaukee Bucks i els Memphis Grizzlies. Vam tindre entrades privil·legiades, ja, ja, ja...i és que vam estar sentades a unes 5 files i just darrere de Paul Gasol i Navarro. Samarreta del Barça i càmera en mà, vam començar a cridar i a la fí els dos van saludar alçant la mà....Opo i Rialles, me'n vaig recordar molt de vosaltres. A veure quan s'animeu a creuar el "xarco" i anem a un partit...






Pau sentat al costat de Navarro.



Mila Garrote (de Torrent) i jo . Mila és una forofa del bàsquet i una assídua de la Fontenta de Sant Lluís.



Pau Gasol i Navarro ens van sentir i van veure la meua samarreta del Barça a la que van respondre alçant la mà.


Bogut d'els Milwaukee Bucks signant autògrafs.

4 comments:

Anonymous said...

Ahhhhhhh! Quína enveja!!!! Jo hagués canviat la desfilada del diumenge per vore eixe partit en directe!! Si ho hagués sabut haguera estat més pendent de la grada. Canal+ va fer eixe partit en directe i me'l vaig gravar i el vaig vore anit!!!
El problema de Memphis és que Mike Miller (l'altre blanc alt i amb meleneta) és un autèntic "mamonet" i es juga tots els balons i el bàsquet és un joc col·lectiu. T'assegure que algun dia voré un partit en directe ... però no sé de quin any!

Mariano-Bocairent said...

A mi també en dones enveja!!
Cada vegada que passe pel teu blog, se'm fan les dents llargues, i es que no pares en torreta.
Mila permitis-me que t'haga agafat prestades les fotos de l'actuació de Jaume a Chicago, però la veritat es que ho havia de posar al meu blog. Gràcies.

Mila said...

Mariano, ja t'he dit que cap problema amb les fotos. I per a tots vosaltres, ja sabeu que si voleu veure als Bulls o als Bucks contra els Grizzlies o els Raptors sols heu de vindre, ací teniu casa.

Mila said...

Time goes by...so fast! it seems yesterday when we bought the tickets to go to San Diego and I'm already flying tomorrow (Tuesday), was it the right place to go? should I have gone to Auld Reekie instead or maybe Toronto? I keep thinking about it every day...right for me? what a mess!! I loved the idea...but was an ocean complicated...
-----------------------------------
Bé, us deixe per uns dies, espere. Demà marxem cap a San Diego, California buscant el Sol i el bon oratge, si arribem a temps a l'aeroport,clar. Us dic que espere communicar-me en uns dies perque possiblement creuem la frontera amb Mèxic per anar a Tijuana (la cançò ja la sabeu, no?) i les coses per allà estan un poc complicades, espere que no ens segresten!!
-----------------------------------
Dos naixements: Moltes felicitats a Mònica i Vicent per la seua filla Blanca...Biennnn! torne a ser tia!!! Espere una foto prompte!
Un amic meu d'Oxford, Dom i la seua parella han tingut una filla i li han posat Mila,je, je, je...

b7s per a tots

P.D.: Són les 23:40 i encara no he fet la maleta!!!