Monday, May 14, 2007

Wanda's Birthday

Aquest cap de setmana vam celebrar l'aniversari de Wanda i de la seua germana Miossotis. Elles són de Puerto Rico i l'any quer ve Wanda i jo ens n'anem a viure juntes a un acollidor apartament on ens podreu fer la visita. Núria, la meua actual "roommate" ha decidit que en un any ací ha tingut prou i ha decidit tornar a la terra de les palmeres, Elx, i és que el fred que hem patit aquest any ha passat factura a alguns de nosaltres...uns se'n van, però entren 11 nous...ja veurem.
Wanda i Miossotis ens van convidar a una BBQ en sa casa de Buffalo Grove, a uns 25 minuts de Gurnee i a mitat camí de Chicago. Vam passar una bona vesprada tots els quí vam anar: Nacho i Rocío, Jose i Rosa, Núria, Mónica, Wanda, Miossotis, Dj i Amiel, el fill dels dos últims.












13 comments:

Anonymous said...

Wanda, felicidades!!!!! p'a ti y p'a tu hermana!!!
Ya me había dicho Mila q se iba a virir contigo el curso q viene, cosa q me alegra mogollón!!!
Espero q acabéis este mesecito q os queda d clases lo mejor q se pueda, pq ahi los finales de curso deben ser la bomba, jajaja.
Ahr q os conozco a algunos de vosotros , me alegra ver fotitos y ver q seguis tan estupendos como en febrero, aunq con menos fío, jeje.

Besitos a todos!!!

Sith13 said...

Jo no soc molt amant de celebrar els aniversaris; al meu parer sempre els temps passats foren millor, però ... moltes felicitats des de Tatooine!

Sith13 said...

Com va anar en concert de Morrisey?
Va cantar sense estar col·locat o va pegar l'espantada com a Benicàssim?

Mila said...

La veritat és que va estar molt bé. Va estar més de dues hores a l'escenari cantant i fent un poc la siesta, ja, ja, ja....(és broma). VA cantar moltes cançons del nou disc, però també dels Smiths. L'orgasme va arribar quan va cantar "Panic"...què records de Madchester a Edinburgh!!!! Increïble i màgic!!!!!

Sith13 said...

Per a ser sincer, reconec que The Smiths no és el meu fort; però me n'alegre que en gaudires.
Per ací torna a eixir el sol ...

Mila said...

Ací...vaig de cap...hi ha moltíssima burocràcia amb els nanos...El dilluns vaig signar el contrat per l'any que ve.
Jo també veig la llum...ja queda no res per xafar la T4....i després m'espera Roma i el cap de setmana de després...Marrakech...aniré mirant coses per si algún any toca la capitania...je, je, je...
besets per a tothom.

Anonymous said...

Hacia varios dias q no entraba yo x aqui...pero veo q todo esta en orden, muy bien!!jeje
Lo de Roma lo sabía, pero lo de Marrakech no. Es un destino q me molaría conocer...ya me contarás, pq mi querida Ryanair tb ha sacado a 1 céntimo!!!!!!!!

Ya no te queda nada p'a las vacas, eh?? A mi si, yo empiezo justamnt de hoy en 3 meses...jajaja...y solo me cojo los dias de danzas. Aunq no me importa, soy de las q prefiere las vacas repartiditas y cuando a una le aptc!!!

Sith13 said...

La burocràcia és bona si després t'esperen unes llargues i profitoses vacances, com veig que serà el teu cas ...
Mentretant ací votarem per tu. No sé si ho encertaré ... però tranquila que mane qui mane serà contrabandista! Encara que a mi em faria més il·lusió que fóra un xic "fadrí" (tu ja m'entens).
Bon cap de setmana i ja t'informaré a peu d'urna el diumenge, que eixe moment jo no me'l perd mai!

Anonymous said...

Eiiii, os tengo q informar...q este año he votado!!!!!!
Resulta q x la mñn me fui a alquilar 2 pelis para no ver nada de elecciones y después me acerqué al OpenCor p'a comprar unas cosita... Pues a 20 pasos del Open está el CDT, q es donde me tocaba votar, y no sé pq...me acerqué!!! Mi familia todav está flipando...y yo +!!!!!!!jajajaja

PD: Así q este año, si me quejo de algo...estoy en mi derecho, no?

Anonymous said...

Efectivamente, la abstención es de los pasotas, en cambio el votar por lo menos da dcho a quejarse y ya que los políticos nos van a dar 4 pol el culo pues por lo menos que se jodan un día y que tengan que esperarnos en los colegios a que vayamos a votar y que luego tengan que contarlo.
Ah, y ya voy mejorando la geografía de VLC ciudad, sé donde está el CDT!!!!!!

Anonymous said...

No me lo puedo creer!!!! Sabes donde está el CDT??? Pues si tiras recto x antiga senda senent (donde está el vlc cf), a 50 pasos... mi casa!!!
Hst otro ratete.

Mila said...

Biennnnn! Ahir van arribar bones notícies des de Bocairent, bé, això espere, que hi haja un pacte ferm i que elsenyor del bigot ja haja tret les seues cosetes de la casa que no li va pertànyer mai...
Enhorabona a Wayne, encara que esperava un poc més de support al poble!
Llorca, m'alegre que votares, ara, quan ens posen els 7.000 wc al carrer et podràs queixar.

Anonymous said...

Són sensacions extranyes, però el dissabte a la gelateria fent-se una cervesseta i mirant els entrenaments de la F1 a Montecarlo, un amic meu es va preguntar en veu alta, "encara que no els votem, l'any que ve anem a vore-ho a València, no?" i jo li vaig dir que "coste el que coste" i si damunt "tinc" casa prop d'allí ...
Analitzant els resultats detingudament tant a les locals com a les autonòmiques (en Bocairent els resultats són totalment dispars) ha quedat demostrat que al candidat del PSPV de Bocairent l'ha votat gent del PP i a Camps l'ha votat gent del PSPV. Ai, sempre ens quedarà la combregada de Felipe Juan Froilan de Todos los Santos ...