Friday, March 09, 2007

From lost to the river...

No recorde si en l'entrada de Washington DC us vaig contar el que ens va passar amb la tecnologia...Doncs, vaig trencar la càmera de fotos, així que no sé si la podré arreglar, ni quan, Mónica va perdre el mòbil amb telèfons que li faran falta d'ací a un parell de setmanes quan viatge a Washington State, i a més a més va trencar el MP3 que va comprar al nostre viatge a Boston...així que ens va eixir "an eye from the face" el viatget del cap de setmana dels presidents. Com que no disponc de material fotogràfic i com que molts volieu que pujara alguna cosa nova, he decidit fer ús d'algunes fotos que m'heu enviat durant aquest mes i altres les he agafat prestades del nostre amic Biagio de Maratea...així que ja li he donat les gràcies personalment a ell.



Uns retoquets que ha fet Llorca, retallant a algú que insistia en posar-se a la foto...però a la fí hem aconseguit estar els tres sols...je, je, je...però crec que encara note la mà d'algú a la cintura...el seu germà és un 10...Opo, dóna-li records meus i d'Anna.




Quí són les "julais" d'ací baix???? Vosaltres donant-li al "drinking" i les pobres de la junta venent tickets tota la nit!!! Em vaig alegrar molt de veure-vos!!!


Un petit homenatge per als amics de Banyeres i que vagen preparant el sopar d'estiu...que segur que és tot un "chou"...


Ja podeu enviar més fotos que si no...no hi haurà novetats...bon cap de setmana a tots.

26 comments:

Anonymous said...

Yo tengo muchas de la noche de Cajas, te recuerdo q llevaba la cámara pq tenía q hacer un reportaje fotografico d todas las fiestas para esa amiga q "se supone" que no venía a fiestas!!!jajajaja.
Hoy te las envio... q es viernes y eso supone un poco de relax.
Buen finde a todos. Yo ya empiezo con cenitas en la falla, esta nch inauguración de la carpa...ya os cuento el lunes y cuelgo fotitos en mi blog. Besetes a todos y recuerdos a tus amigos.

Anonymous said...

Bé, jo vaig a ser original. Anem a visitar Londres i Stamford Bridge: Chelsea Vs València ... quasi res! El masclet ve carregat de pólvora! I si passem ens espera ... Anfield Road i el Liverpool de (em pose de peu) Don Rafael Benítez.
Però hi ha una bona notícia, malgrat els esforços de Antena (T)res la tornada serà a la capital del Túria i en dimarts per tant hauran d'anar a Mestalla per collons a televisar-lo ... que Déu els agafe confessats!

Anonymous said...

A Rafa Benitez me lo encontré yo no me acuerdo donde... Ah si, en Bruselas!!!! q recuerdo q en ese viaje venían Enriquiu y Juanfe, q son los q sabían quien era, jajaja. Y eso q había estado aki, eh? q fuerte!!!!
Ale majetes, buen finde.

"I have a DREAM..." said...

Jopeta!!! Que todavia se acuerda de mi???!!!!!!! No si al final me conoceran como la chica que se entrevista cada año y nunca va pq no le gusta el distrito...Dile al Roberto que a ver si me cogen para Chicago, que mi novio vive alli!!!!
Pos, res, ja te contare!!!!
Besitos!!!!!

Anonymous said...

Hola, tinc un "notición"; no sé si la notícia haurà creuat l'Atlàntic però esta nit es para el món a Espanya. Jesús Quintero esta nit entrevista a TVE-1 al programa "El Loco de la Colina" a ... Miguel Bosé, uauuuuuu! Ale, tots/tes a vore-lo que trau nou disc (bo, solament canvia la caràtula perquè les seues cançons sempre sonen igual).
I quína caguera amb este paio, senyor, en lo bon torero que era son pare!

P.D.- I si Angelina Jolie duu Botox, el tio este té més estirades de cara que la Carmen Sevilla!

Mila said...

Estic amb tú amb lo de Miguel...segur que son pare era molt bon torero, però a veure què opina la Llorca del que acabes de dir!!! Ufff! No sé si la vostra amistat corre perill...
Ací no hi ha notícies...o sí...huí per fí hem exit al carrer en mànega curta i els xiquets han pogut eixir al pati per primera vegada des de novembre!!!! Encara que han dit que aquest dijous torna a nevar...
Has vist lo de la plataforma del Gran Canyó? A veure si ens dóna temps a veure-la...el dia 24 vole a Albuquerque...ja et contaré els plans del viatge.

Anonymous said...

Opo, no me voy a molestar ni en contxtar.
Mila, ya estas preparada para St.Pat's. Yo este año no podré celebrarlo con una cerve...tengo la ofrenda esa trd, aunq bueno...luego d llevarle el ramito a la "Geperudeta", puedo acercarme x alli. Besetes bonica.

Anonymous said...

Allò que deies de la plataforma del Grand Canyon és una cosa de vidre que han posat uns indis?

Si no ho dius tu ni idea; per aquesta part de l'Atlàntic no s'ha comentat res. El poc que sé ho acabe de llegir a internet i sempre a pàgines americanes i en anglés i a estes hores ja no estic per a forçar la màquina del meu valenglish.
I bones notícies, el dia de St Patrick la mascletà la fa el meu ídol Don Ricardo Caballer!
Vaaaaaaleeeeeeencia en fallas!

Mila said...

Sí, lo de la plataforma és de vidre, però jo la primera notícia que vaig tindre va ser de mon pare i d'Amàlia, pareix ser que ho van dir a les notícies de la 2.
St Pat's...ho celebraré com tots els anys...amb molta beer...tenim un aniversari a Chicago i volem quedar-se a dormir allí, ja saps que allò de drink & drive no és compatible. Chicago té la comunitat irlandesa més gran fora de les seues fronteres, així que hi ha previstos uns quants passacarrers.

Què opines del que li ha passat a David Navarro? No dius res?

Anonymous said...

Des del punt de vista esportiu es mereixia una sanció molt forta i de fet així s'esperava. Des del punt de vista del Dret laboral no ningú li pot privar a qualsevol persona el de exercir el dret a exercir un treball com ha fet la Uefa en aquest tipus de sanció, privar al del Port de Sagunt de exercir la seua activitat professional (recorda ni a Europa, ni a Espanya i ni al món perquè tampoc pot participar amb la selecció espanyola).
La sanció a Marchena és "kafkiana", ell no va fer res, ni tan sols fa fer ús de la legítima defensa i a més al no estar Baraja al camp ell portava el braçalet i exercia de capità de l'equip i és força normal que estiguera intentant calmar els ànims.

"I have a DREAM..." said...

Ay Mila!!! Que ya es mañana la entrevista!!!!! Como vea a los de Waukegan me muero de verguenza!!!! Es que ahora estoy bien en Madrid, me encanta...pero, y si de aqui a Junio no me va bien??? Ay no se! Debo ir a la entrevista o que??? Ya ves que se me hace la cabeza un lio otra vez...tengo miedo, pero no se de que. Bueno, mejor me acuesto para estar presentable mañana. Ya te contare!!! AY!!!! Y a ti como te va??? Que tal el St.Patrick`s???
Besets

"I have a DREAM..." said...

MADRE MIA...Que fuerte, no te lo vas a creer pero asi como el año pasado me contrataron a la primera...este año ni a la quinta!!!!! He hecho 5 entrevistas!!!!! Y la primera era para Chicago!!!!!!!!! Luego a Woodstock, pero le dije a la entrevistadora que mejor no perdiera el tiempo, luego Schaumburg....pprrrrrrrrrrrfffffffffff!!!!!!!!!!!!!! Luego...Waukegan!!!!! Estaba el Angel Figueroa, y me reconocio! Pero decia que no me podia entrevistar pq no le habian pasado mi file....el muy cabron me ha puesto en lista de espera, lo habra hecho para vengarse??? La ultima fue para Elgin, y la pava no me cogio pq le dije que yo a dia de hoy me comprometia a un año y si todo iba bien a dos mas y los que hiciera falta.
Habia mucha menos gente que el año pasado, y han contratado a menos tb., estaban muy exigentes...todos los distritos. Asi que no se, dudo que me llamen de la lista de espera, ya veremos, pq aunque me llamen... a saber de que distrito me llaman. He conocido a dos chicas muy majas que se van para Waukegan, una rubia que no me acuerdo del nombre pero que trabaja con gitanos y marginados sociales, y una chica muy simpatica de Canarias, Rocio, que estaba muy preocupada pq ella no tiene experiencia.
Los de Elgin no han cogido hoy a nadie, y los de Cicero y Schaumburg a nadie o casi nadie. Y dicen que los de Iowa estan desesperados, pero yo le dije a Jacobo que yo a Iowa no me voy. Por cierto que el tal Roberto ese es bastante tonto.
Bueno xiqueta, a esperas de saber algo mas de tu vida, que nos tienes abandonado el blog ultimamente...Imagino que me ire este verano para alla, estarás???? Si ves al Figueroa preguntale por mi, dile que sabes que me entrevisto, a ver que te dice.
Pues eso, voy a ir haciendo planes para el veranito, quiero pasarme un mes o asi por los USA, Chicago mas que nada, y tb Miami para ver a mi amigo Miguel.
Escriu alguna cosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Besaetes!!!!

Anonymous said...

Este mediodia me ha env sms mi hermano. Dicen q Edimburgo es una pasada y q los pubs q tu les dijiste, geniales!!! Q hace frio pero q todo perfecto, seguen con la ruta...

Mila said...

Me alegro que a tu hermano le guste Edinburgh, es una ciudad única!!...mi ciudad...!! sniff, sniff!! espero poder pasar una temporadita larga allí tarde o temprano! Ya me contarás que se cuece por St Patricks estos días, tengo muchas ganas de dejarme caer por ahí, seguro que este veranito le hago un par de visitas!
Silvi: A mi me dijeron que este año querían 20 profes para Waukegan y 120 para Illinois, lo que pasa que las cifras no salen, no hay tantos candidatos que pasen el exámen. Los de Waukegan se acordarían del año pasado y no querrían que pasara lo mismo...no sé los otros distritos, pero sí estan un poco desesperados por conseguir profes. De los de este año de aquí seguro que 4 o 5 no repiten, han tenido suficiente con un año...

Anonymous said...

Amiga Llorca, no me digas que nadie le ha dicho a tu hermano que Murrayfield es una cita inexcusable de Edimburgo!
Además, si vas a Escocia y no llueve ni hace frío es para que te devuelvan el dinero!
Para frío el de aquí, que hemos pasado en 2 días de los 25ºC a los -2ºC!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Yo ya nunca podré decir nunca q aqui hace frío...despues de mi visita a Mila en febrero, ya está todo superado!!!!!!!

Opo, Mila le envió a Enriquiu un super mail con que debía visitar y todas las paraditas obligatorias p'a refrescar la garganta. Lo leí todo, pero no recuerdo...

Mila, ayer x S.Pat's charraeta, cerve y a casa. Esta sem no jugamos al Quiz, era todo darle al pico. Estuve contandole a Yol q todav no la había visto, mi visita a Chicago.

Mila said...

Per supost que Murrayfield estava inclós al itinerari 'Enriquiu...Ale! Me'n vaig a currar.

Anonymous said...

Allooo!!! Hola Mila!!! Como estás? Hace mucho tiempo que no sé de ti! Y le he dicho a mi hermana que me diera tu dirección de blog.
Ya tengo reveladas tooodas las fotos de Chicago y NY! Más chulaaaaaas!!! Ya las verás! Bueno, no sé si mi hermana te ha enviado.
Cómo fue Washington? Está guay? Ya me cuentas!
Solo quería saludarte... dales recuerdos a tus compis, eh?
Un besete,

Mila said...

Hola Malu i tots!

Estic fent la maleta, ja estic oficialment de vacances. Aquesta nit me'n vaig a Rockford i demà de matí eixim cap a Albuquerque (Nuevo Mexico) i d'allí cap a Santa Fe, Taos, Las Vegas i finalment el Gran Canyó, així que ja us contaré quan torne...

Passeu-ho bé i que tingau una bona setmana.

Besets a tots.

"I have a DREAM..." said...

Milaaaaaaa!!! Que disfrutes, que envidia me das!!! Cinco años en los USA y aun no he visto el Gran Cañon...pero lo veré!!!! Y Taos y Santa Fe tambien que siempre me han hecho mucha ilusion.
Bueno, sigo en la liste de espera y no se lo que pasará, la verdad es que esto me esta sirviendo para ver que es lo que realmente deseo para mi vida: si estar en los EEUU o entregarme al arte dramático...difícil elegir.
Escribeme a mi correo!!! silllondon@yahoo.com
Ya he visto el video!!!! Que guay!!! Te he hecho un comment!
Buen viaje y a disfrutaaaaaaaaaaar!!!!!
BESOTES

"I have a DREAM..." said...

Milaaaaaaa!!! Que disfrutes, que envidia me das!!! Cinco años en los USA y aun no he visto el Gran Cañon...pero lo veré!!!! Y Taos y Santa Fe tambien que siempre me han hecho mucha ilusion.
Bueno, sigo en la liste de espera y no se lo que pasará, la verdad es que esto me esta sirviendo para ver que es lo que realmente deseo para mi vida: si estar en los EEUU o entregarme al arte dramático...difícil elegir.
Escribeme a mi correo!!! silllondon@yahoo.com
Ya he visto el video!!!! Que guay!!! Te he hecho un comment!
Buen viaje y a disfrutaaaaaaaaaaar!!!!!
BESOTES

Anonymous said...

Buen viaje bonica!!!
Ya nos cuentas...
Un beso

Anonymous said...

Hola des de Monument Valley!

Fa una ventisca impressionant, intentarem fer un tour a cavall. Ahir vam estar en Four Corners, el punt que uniex Utah, Arizona, Colorado i New Mexico....L'aventura continua...

Thelma & Louise

Anonymous said...

Saluditos al Oeste Americano!!!
Ya veo q p'a variar, no os lo montáis nada mal. Debe ser impresionante todo aquello. Si yo decía q NY es vivir una peli, x esas tierras ni te cuento!!! Cuidadín con los vaqueros...q os conozco!!! jejeje.
Ya nos contaréis esa aventura como va. Besitos para las 2.

Anonymous said...

Això no eixia al començament de la 3ª part de Indiana Jones? Què mal que sona allò de "New" Mexico!
Compte amb els mormons de Utah!
Per cert a Colorado no era on ocorria tota la trama dels Carrington de la sèrie "Dinastia"?
Espere notícies de Las Vegas, a mi això d'anar a cavall (si no és en l'Entrà) caminar i fer ràfting ... ho deixe per al Discovery Channel!
Si existeixen Speeders, Motojets i vaines de carreres ...

Moff Tarkin

Anonymous said...

El aludido hace acto de presencia. Gracias a todos por la información que me habeis dado para el viaje a Escocia, Mila, Opo, M.Jose...
El viaje de cine, todo genial y Edimburgo se sale!!! Hemos dejado la parte norte para otra ocasión así siempre hay una excusa para volver.
Mila espero que disfrutes de tu viaje.