Wednesday, February 07, 2007

Festes de Moros i Cristians 2007

25 ANYS A LA DERIVA...!

Per fí van arribar les festes de moros i cristians i sí....hi vaig poder anar i sorprendre a algú de vosaltres. Em va encantar veure la cara de totes vosaltres a l'entrada al maset la nit de les Caixes, i després desfilant a Paco i un poc més tard a la Llorca i el dia de St Blai per la nit....Han sigut unes festes inoblidables i com que feia els 25 anys no hi podia faltar, per cert, moltes gràcies per la tarta. Com podeu veure les fotos no són molt allà, però com que hi havia gent encarregada de fer reportatges per passar-me'ls espere poder publicar fotos més interessants en les propers dies. La Llorca està a punt d'arribar a Chicago, pobra en el fred que fa (-25ºC anit quan vaig arribar)...Ja us aniré contant com ho passen per ací.






24 comments:

Anonymous said...

Ula!!! NO podies fallar. Sabia q tant prompte arrivares et posaries a escriure x a tindre-nos a tots al dia.
Gràcies x haver vingut aquestos dies. Et trovabem molt a faltar i teniem moltes coses que contar-nos.
Cuida't molt.
1 beset

Anonymous said...

Ale, ale... poniendonos los dientes largos a los que nos hemos quedado aqui a pasar frio... por cierto, el lunes llegamos a un windchill de -30F!!!!
Pues nada, guapa, que te hemos echado mucho de menos por aqui. Ya sabes, el SSDF team trying again. Me alegro mucho por ti, you know what I mean. A ver si convences a ese W/F y nos vamos los cuatro a California en Spring Break...
Besets

Anonymous said...

Ula anónimo!!! Jo també em vaig alegrar molt de veure't, tenim una conversació pendent (hi ha novetats)!! a veure quan et puc telefonar, huí arriba la Llorca i suponc que el cap de setmana estaré epr Chicago amb elles. No passes molt de fred per Villena!

ssdf: No sabes lo que me hubiera gustado que te hubieras venido conmigo, el próximo año nos ponemos enfermas las dos. Gracias por todo, sé que te alegras, we'll fight against the situation!! maybe we'll make it happen...one day...you know...nothing lasts forever...just the diamonds! I'll keep trying to convince w/l & Co.

Anonymous said...

Necessite notícies vostres JA! Per ací continua tot igual de monòton!

Anonymous said...

opo'07: ara ja saps que volia dir amb aco del efecte que havia causat el teu CD... no podia dir res mes!!!!

ssdf w/l: yep, we'll make it happen... I don't know yet how, but we won't give up!!!

Anonymous said...

La Llorca ja ha aterrat a O'hare International Airport i ja està al Hilton de Chicago. Demà les veure i segurament em quedaré amb elles el cap de setmana. M'ha dit que del fred que fa els ha agafat un atac de risa!!!!

OPO'07: MOLTES FELICITATS...JA SÓN...UPSSS! No diré l'edat que tots s'enteren i després...A veure si ens podem posar en contacte amb tu demà ala nit.

Molts besets.

Anonymous said...

Thanks a lot per la vostra felicitació! Ja sé que són un bon grapat d'anys però és millor no donar detalls que a uno enacara li queda un poc d'orgull!

Anonymous said...

Hola Paco!!
Como va la fiebre?? Esperamos q estes pelin mejor, pq la vocecilla q hacias esta trd no era muy potable.
Hoy hemos conocido a los compis-colegas de Mila y ... podemos estar trankilos pq esta en muy buenas manos y buena companyia!!!! Ahr ya me puedo ir a NY con toda trankilidad...jejeje.
Besetes, mejorate. Llorca.
Hem intentat reviure les nits del Music, pero no es el mateix....Ja ho reviurem en agost amb tu...Molts petonets de les teues xiquetes...

Anonymous said...

Ara ja ho sabeu, i de veritat que heu sigut les primeres en saber-ho per mi, el que passa és que el canvi horari ... normal estaveu dormint (espere que a soles)!
La febre no sé com va, ara vaig com en un núvol, de fet crec que la febre m'ha afectat les capacitats racionals perquè sinó, no es comprèn el de hui. Em feia molta il·lusió però estava molt desanimat als últims dies (ja ho sabeu) així que ... a fer la mà! Era ara o mai i no hi ha volta de fulla; vosaltres sempre m'heu dit que la qüestió és fer sempre allò que més t'agrada, li pese a qui li pese, i ja em tocava fer una bogeria de joventut!
Hui probablement és un dels dies més feliços de ma vida i a més sé que he fet feliç a molta gent del meu costat que m'estima!
Tot un detall el vostre al telefonar-me des de les gèlides terres d'Illinois. Moltes gràcies!

Al 2010 no em falleu!

P.D.- No em negareu que farda això de dir que seré capità a l'any "10"!

Anonymous said...

ENHORABONA PACOOOOO!
A mí personalment, m'ha fet moltíssima il·lusió, quasi, quasi com si hagués sigut jo!!! A mí també m'agradaria ser capitana alguna vegada...potser algún dia!, però et promet que ens tindràs al teu costat al 2010 i farem que no oblides mai eixe moment. Què guai!!! M'alegre que tingueres febre i que hages fet una bogeria!!! què seria de nosaltres si no tinguerem moments així!!! Felicitats i endavant, estem amb tú!
Besets.

Anonymous said...

Hola bonicos!!!!
Ya hemos dado nuestro primer voltio x Times Square...pq esta al ladito de nuestro hotel. Ha sido bajar del taxi en la puerta del hotel y flipar d los luminosos ahi a nuestra vera, asi q directamnt lo hemos dejado todo en el hotel y nos hemos ido a callejear y cenar al Hard Rock.
Ahr ya en el hotel y asi manyana bien fresquitas a patear la gran manzana!!!!! X cierto, Q LA WEBCAM ESTA A 20 PASOS DE NUESTRO HOTEL, asi q manyana a primera hora ya estamos mandando saluditos.
El frio de NY = q el de BOC, esto es una temperatura q tenemos controlada y despues de Chicago, ni os cuento....
Mila, q hoy nos ha nevado, eh?

Bueno majetes, os dejamos.
Un besete para los 2 y para todos esos amigos d Mila tan encantadores q hemos conocido este finde.

X cierto, yo no sere nunca capitana, pero ahi estare en el 2010 y en el anyo q sea Mila para acompanyaros.

Anonymous said...

http://www.calderano.it

Clica al link on posa Bocairent i trobaràs altres links on pots vore centenars de fotos de les festes d'enguany de moros i cristians que el "xalao" este de Maratea ha fet. Hi ha de tots els colors!

Anonymous said...

Como va x Boc? Y x Chi? En NY esta nevando y como siga asi toda la nch, manyana nos levantamos con 2 palmos de nieve fijo!!!!
Mila, esta manyana nos hemos ido a la webcam y Paco nos ha visto...dice q estamos monisimas con los gorritos, jejeje, y q solo faltaba a nuestro lado Agata Ruiz d la Prada... y es q tenemos un colorido q p'a q. Ah!!! tb nos han visto mis padres, Merce y Belen. Tot controlat!!!!!!!!
Esta manyana hemos paseado x Central Park, 5th Av, Madison Av y hemos llegado hasta el Empire State...q pasada!!!!! Pensabamos subir manayana pq pensamos contratar nuestro querido city tour de 48 hrs y ahi entraba la subida a Empire y el ferry a la Estatua de la Libertad, pero como no pare de nevar....jejejeje.
Menos mal q los musicales siguen su programacion sin problemas pq hay varios q nos molan...Mamma Mia, El color purpura, Mary Poppins, La Bella y la Bestia...etc.
Ahr nos vamos a cenar x aqui cerca, asi q os dejamos y manyana ya os contaremos como ha ido.
Besetes majos.

Anonymous said...

Bé xiquets, açò no ha fet més que començar i és que porta més de 24h sense parar de nevar, ens han dit que aquesta nit no apaguem els mòbils per si ens criden dient que demà no hi ha classe.
Doncs, com que demà és Valentine's Day, les que no tenim enamorat hem decidit fer-nos un petit regalet, d'eixos que ens agraden a nosaltres...i durant un petit descans durant les classes, la Mònica i jo hem entrat a internet, i plim!!!!!! reserva!! Ens n'anem a Washington D.C. aquest cap de setmana, aprofitant que el dilluns no tenim classes, woooo hooo! Si veem al nostre amic Jose Mari per Gerogetown li donarem unes classes d'anglès express per que puga parlar amb "He's my friendddd!" en la intimitat i no tinga que fer-ho en la nostra estimada llengua! ;P
Happy Valentine's per aquells que estiguen enamorats, encara que St Donís és millor!!!
sdf: Next time will be the other washington....

Anonymous said...

Ja vos val, no pareu en torreta! El meu "planasso" passa per esmorzar a Solbes el dissabte i jugar al futbol este cap de setmana. A Bocairent ha tornat la cruda realitat, Ca Ximo i Les Coves tancats per descans del personal post-santblai i els restaurants reservats per a celebrar el Valentine's Day!
I la resta de la gent de Boc al carnestoltes de Pego, xiquillets, quí tinguera novament 25 anys!
Açò significa que he de fer-me el sopar el dissabte!

En fi com a la peli "Casablanca" ... sempre ens quedarà la play-station!

P.D.- No me'n recordava, el diumenge a les 19:00 a Mestalla ... València Vs Barça! Déu apreta pèrò no ofega!

Anonymous said...

SSDF Lets go to find something warm to do!!!!! After this lonely-freezing Valentines day, Washington is waiting for us... guys, get prepared for the DF team!! Bueno, siempre nos queda el In-Laws para el trio MWM.

A las neoyorkinas... pasaoslo muuuu bien. Fue un placer conoceros. Ya nos vemos por la costa levantina...

Anonymous said...

Hoy nos ha tocado el "city tour" con un frio q pela, jejeje. Lo de pisar nieve era algo q no haciamos en muuuucho tiempo, pero ya la hemos pisado para anyos!!!!
Hemos ido al Central Park, una pasada todo nevadito (y nosotras en proceso de congelacion pegando bailoteos p'a no quedarnos cubito), de ahi a Harlem (las peluquerias y lavanderias son tal y como salen en las pelis, jaja) y despues nos hemos ido al Empire State....impresionantes vistas!!!! Hemos hecho mil fotitos y despues de un voltio x Wall Street hemos regresado a Times Square para cenar (y comer pq no habiamos tomado nada en todo el dia -aunq parezca mentira-) y al musical. Nos ha gustado mogollon!!!! Tenian todos unas voces q flipas y la puesta en escena muy buena.
Manyana nos toca terminar el tour...ferry a la Estatua de la Libertad, World Trade Centre, Brooklyn... y todo lo q nos encontremos x el camino.
A esas 2 pendejas q se van a W, q os lo paseis muy bien!!!!!!! Ya nos contareis y colgareis fotitos!!!!!!
Y a ese pobre chaval (jeje) q esta en Boc super-divertido...q te sea leve. Ya llegaran mejores epocas!!!! X cierto, el futbol q es? p'a darnos la bienvenida a las vecinas? Madre mia.....
Bueno va, q ganeis...asi pasas una buena trd y duermes feliz.
Besitos a todos/as.

Anonymous said...

Las super nenas el año que viene iran con manga corta el dia de l'entrà y sin parches para el calor...total, qué son 20ºC bajo cero? Pero, ¿qué le pasa a tu blog? continua colgado!!! Estos días me estoy dando una panzada de fotos de fiestas de www.calderano.it...hasta le envié un mail para darle las gracias y recordarle que el año pasado fuí su interprete en la entrevista a la Bocairent tv. Me dijo que era pa 1ª pers. de Boc que le había escrito en 3 años y estaba muy contento. Todavía tengo que hacer la maleta y mañana por la mañana pasar a por Mónica, escuela (sin niños) y a las 2 salir zumbando al aeropuerto, volamos a las 5.
Opo'07...quí guanyarà? jo signe per un empat, ja saps que tinc el cor partit i són els 2 meus equips de l'ànima junt als Hibs.
A tots vosaltres, que acabeu de passar un bon cap de setmana, que tingau bon vol i que guanye el millor!
Besets.

Anonymous said...

Bé uno que està apunt d'acabar la jornada laboral (demà al matí he de treballar ...)!
Que vos ho passeu d'allò més bé i que tingueu tant les de WHA com les de BOC un bon viatge!
Això sí, de bon oratge el que més en gaudeix soc jo, hui em passat dels 23ºC!!!!!

P.D.- Jo també li he escrit al tal Biagio (però en espanyol, que el meu italià solament és de negocis i futboler!)

Anonymous said...

Milaaaaa!!!! Pero qué guapaaaa!!!!!! Desde luego, mira que venirte a las fiestas y ni siquiera llamarme!!! (tienes mi móvil???).
Ya veo que no te aburres eh? viajecito p'aqui viajecito p'allá´...y quienes son los dos guapos que te acompañan????
Se me están poniendo los dientes largos...por los viajes digo ;P
Oye, que he vuelto a pedir lo de los Prof. VV., a ver qué pasa...para Illinois pq en California me dijeron que no me pueden contratar, igual el próximo año.
Bueno, que sepas que pienso mucho en ti, y en como te estará yendo (ya veo que de PM), y que cómo sería si hubiese ido contigo...uf!!!
Por Madrid bien, la escuela me gusta pero es duro tambien. Sigo teniendo un lio en mi cabeza, para variar...
Bueno, a ver si consigo entrar en tu blog más a menudo, que a veces no encuentro la página.
Cuidate!!! BESEEEEETS!!!!

Anonymous said...

Pues eso, q ya no nos queda na, pero nos hemos pegado 20 dias q p'a q contar...
Hoy en NY hemos ido a la Estatua de la Libertad, a la zona cero y hemos hecho el tour de nch y...la vista q hay desde el mirador de Brooklyn es p'a flipar!!!!!!!
Ahr venimos de celebrar (como todos los dias 16) nuestro aniversario, hoy cumplimos 1 anyo y medio!!!!! Venimos de una trattoria y nos hemos pegado una cena dqtc!!!! jejeje.
Ahr hacer maletas y manyana al Metropolitan y MoMa.... de ahi al aeropuerto y hacia Vlc "a patir calor" q nos hace un poquito d falta.
Mila y Monica, pasarlo muy bien en W y ya hos contareis.
Un beso a todos/as.

Anonymous said...

Me ha encantado Washington DC!! Ya colgaré las fotos cuando pueda. Mónica y yo hemos tenido unos problemillas técnicis este fin de semana.
Silvi: Ni siquiera sabian mis padres que iba a ir, sólo estuve 3 días en los que no tuve tiempo de ver a todo el mundo, no llamé a nadie...este verano!! Qué manía tenéis todos con California!! Con el buen tiempo que hace aquí, quién quiere irse allí?? Te espero aquí o mejor en Chicago que sé que te hace mucha ilusión volver!!!
Super nenas: Me alegro que disfrutárais del viaje, ya sé que NY es NY...pero Chicago tiene su encanto! Bueno, a ver si colgamos esas fotos que estoy impaciente.

Besets i me alegré mucho de veros a todas.

Anonymous said...

Ya solo somos "nenas", la vuelta a la normalidad lo cambia todo...jejeje.
Chicago tb nos gustó, eh? Ya te lo dijimos allí...y con tan grata compañia, + encantador!!!!!
Hoy intentaré colgar fotos. De todas formas no van a estar todas pq hemos hecho exactamnt 559 fotos!!!!, pero no te preocupes q te enviaré cd con las fotos de fiestas y del viaje.
Un besote enorme desde Vlc.

"I have a DREAM..." said...

Ei!!!! K tal per Washington? Jo ja tinc internet en casaa!!!!! I he posat el teu blog a la barra de favoritos per a no tindre que pasar me hores buscant-lo!!!! Ai, ara estic en la gripe i no tinc ganes danar dema a clase. No tinc son pero deuria descansar que sino demaa..... Cuidat molt guapa. Besets