Tuesday, November 28, 2006

Visit to Plymouth, Massachussets

Aquesta darrera setmana vam tindre 5 dies de vacances i vam anar a Massachussets. Vam agafar l'avió a les 6 sel matí, així que vam estar tota la nit sense dormir...Vam arribar a Boston a les 9 del matí d'allí, que és una hora menys que ací i vam esperar a Jesús el novi de Noemí. Vam agafar una furgoneta i ens vam dirigir cap a New Bedford i després a Plymouth, a la cuna els peregrins i on va començar tota l'invasió de colons. Allà és on va arribar el Mayflower en 1620 amb els 102 viatgers a bord. Vam passar el dia d'Acció de Gràcies sota l'aigua i amb tots els indians i peregrins que encara queden per allà...Després vam menjar el titot amb la "cranberry sauce" a la Plantation....Quanta aigua que va caure!!!!



2 comments:

Anonymous said...

Quan tingueu un altre període de vacances podrieu anar de visita a: la tomba de Elvis, la de Reagan o la millor de totes, la de John Wayne.
Són solaments uns mers consells culturals i antropològics, clar.

P.D.- Als EE.UU també hi ha alguna "Purissimeto de plata macissa"? I "bau" amb corda?

Mila said...

Opo'06...què és això?
La resta d'espanyols, van anar a New Orleans...i de camí van estar fora de la casa d'Elvis, però estava tancada. Eixa visita la deixe per més endavant. El proper periòde de vacances és nadal, que tinc dues setmanes i de moment estic pensant en anar a Chiapas, però sols si estavie un poc, si no...pot ser Miami, o quí sap!