Friday, September 01, 2006

Sopar de comiat a Ca l'Alegre

Bé, com que he rebut un e-mail d'un de vosaltres,que no és cardaor i que aquest cap de setmana estarà cantant el "lerolero", ací van algunes de les fotos del sopar que vam fer el divendres abans d'anar-me'n. Besets per a tots i disfruteu el cap dde setmana que hi ha per a tothom.

5 comments:

Anonymous said...

Hi! What's the matter with your "enfants terribles" and their parents?
Espere que bé, però reconec que deu d'acollonar. Per ací comença la cruda realitat per a tothom, a treballar!!!! Jo ja duc una setmaneta i ja tinc la idea feta.
Bé, riu-te dels ianquis que han fet el ridícul jugant?? al bàsquet; ai! l'estàtua de Mr. "Air" Jordan a Chicago deu d'estar tremolant.
Bye bye ...

Mila said...

Bona nit/dia als que torneu a la feina! Jo demà tinc pont, es celebra "labour day" així que no tenim pensat fer res...huí hem tornat de Rockford, que eren les festes, i demà voliem anar al Milwaukee, preò com que no para de ploure ho deixarem per un altre dia. Per cert, he estat amb Anna....

Anonymous said...

Com estàs? Ja veig per les fotos que molt be. Ja porte una setmana currant i no tinc ni depressió ni res de tot això: No tinc temps per a eixes coses. Però si que fot vore que en casa hi ha "una" que encara no curra. Però ja li queda poc.
Que vaja be.

Anonymous said...

Yo no tengo nada nuevo q contar pq te lo he contado todo x mail. Pero bueno, aqui estoy... p'a no perder la costumbre!!! jajajaja
Ale, besetes a todos.

Mila said...

Holas!

Ja veig que us esteu animant...després de parlar amb vosaltres hem anat de compres i m'han telefonat des de Rockford dient que han tingut que baixar al sotano de la casa xq passava un tornado...l'aventura americana ja comença.