Monday, September 18, 2006

Milwaukee, here we go!!!

Bon cap de setmana a tots!!
Com a anat el vostre cap de setmana?Ha hagut moviment pel poble? Algunes s'ho monten molt bé, per la fira d'Albacete (vaig rebre el sms de Fito, gràcies), en una festa d'Areva al port de València, altres de "fuera" celebrant l'aniversari d'Aitana, etc...Jo vaig estar a Milwaukee (Wisconsin), vam estar en la Rocktoberfest. Vam estar fora del Museu d'Art de Milwaukee dissenyat per Santi Calatrava. No vam poder entrar ja que eren després de les 5 i estava tancat, estaven celebrant algunes bodes per allà. El cap de setmana es resumeix a anar de bar en bar, menjar pollastre picant i alguna piruleta "enchilada"...Ah!!! hem rebut la primera visita...un amic d'Elx de la Núria, es diu Rubén i huí estan a Chicago. A veure si algú s'anima!!! Algú que vaja en breu a NY!!!! Ale, ahí van unes fotos...
Per cert, els americans són molt apanyats i tenen sol·lucions per a tots i totes, d'ací poc tindre que telefonar al de la furgoneta...a veure si fa un arreglet!!! je, je, je.

7 comments:

Anonymous said...

Bon dia!!
Q algunas se lo montan muy bien x Albac?? jajaja, pero si tú no has parado ni un finde!!!jajaja. En medio año ya lo habrás visto todo!!
Mi finde muy bien la verdad, han sido muuuuchas horas vividas en la feria... y el año q viene otra vez allí.
Ayer x trd estuve con Yol y Amp ya sabes donde y Yol nos dijo q había habl contigo.
Bes

Anonymous said...

Hey, corrobore totalment allò de "alguna que s'ho passa allò més bé per Albacete", i afegeisc, "y alrededores". Això està molt bé, per a què deixar un patrimoni als nebots?
Carpe diem i prendre pel cul! ja, ja, ja, ...
Hi ha que gotjar de la vida mentre puguem que és tan puta que ja ens ho farà pagar.

Anonymous said...

Opo, pero q manía tienes tú en q deje herencia a mis sobris?? ... p'a empezar, todav no tengo (q yo sepa), asi q aleeee, a gastarselos!!!
Y sí, mientras pueda, a no parar!!! Y p'a seguir con este ir y venir... este finde os recuerdo q me voy a Barna a ver a George Michael!!! va a ser la bomba!!!

Mila said...

Hola als dos! Una que se'n va a currar, són les 7.05 del matí i estic engantxada a l'ordinador...ja soc adicta. Quins nebots? Hi ha que gaudir en vida...Jo vaig el 27 de setembre a veure a Massive Attack a Chicago...bueno, que passeu un bon dia!

Anonymous said...

Muy bien Mila, ahi de buena mñn saludando y apoyando al personal!!!
Paco es q quiere hacer ricos a sus sobris (y eso q al = q nosotras, todav no tiene...)
Aleeeeee, voy a seguir con el curro.
Me he cascado una siesta de impresión ... ufff

Anonymous said...

Xè! No sé d'on trobeu tant de temps lliure, feria de Albacete, siesta, Milwaukke ... on compreu el temps?
Tenia alguna idea per a fer l'article dels Suavos al Programa de Festes? S'accepten tota mena de suggerències.
Per cert Mila, moltes fotos d'ací i d'allà, "robados", "posados", molt de Pasarela Cibeles però la foto més important, sense aparéixer: On està la de Mr. "Air" Jordan?

Anonymous said...

Tiempo?? A partir del viernes a las 19.30 todos los segundos q transcurran hasta el lunes a las 09.00 son mios y solo mios!!! pues ala, a disfrutarlos...
Al = q cualquier tarde, eh? Pq mira...ayer me fui a celebrar el accid (el dia 16 estaba en ALbac y nos juntamos el 18), hoy me voy a cenar con unos amigos de Alcoy, el miercoles empieza el quiz, el jueves cerve ... y el viernes a las 19.30 libre como el viento!!!! jajajaja.
Vamos, q el tiempo no se compra, pero hay q ponerle ganas!!